Συλλυπητήρια ανακοίνωση του προέδρου της ΔΕΥΑΡ
Δήμος

Συλλυπητήρια ανακοίνωση του προέδρου της ΔΕΥΑΡ, Δημήτρη Τσίκκη για τον θάνατο του Δημήτρη Καραγιάννη

Συλλυπητήρια ανακοίνωση για τον θάνατο του Δημήτρη Καραγιάννη, 52 ετών, εργαζόμενου στη ΔΕΥΑ Ρόδου, εξέδωσε ο πρόεδρος του δσ της εταιρίας   Δημήτρης Τσίκκης.

Στην ανακοίνωση επισημαίνεται:

“Ο απροσδόκητος χαμός, ενός δημιουργικού και δραστήριου πολίτη, ο οποίος είχε τόσα πολλά ακόμη να προσφέρει γεμίζει θλίψη όλη την οικογένεια της ΔΕΥΑΡ.

Οι λέξεις θα είναι πάντα φτωχές και λίγες για να αποτυπώσουν το τι ήταν ο Δημήτρης Καραγιάννης και να προσδιορίσουν το τεράστιο κενό που αφήνει ο αναπάντεχος χαμός του σε όλους όσοι σταθήκαμε τυχεροί να τον συναντήσουμε, να τον γνωρίσουμε, να συναναστραφούμε μαζί του.

Πολύ περισσότερο, τα λόγια είναι αδύναμα να αναδείξουν το τι σήμαινε η παρουσία του για την ΔΕΥΑΡ, αλλά και για εμένα προσωπικά ως επικεφαλής της.

Ανεκτίμητος φίλος, στιβαρός και πολύτιμος συνεργάτης, είναι μόνο ένα μέρος των αυτονόητων και αυταπόδεικτων πτυχών της τόσο δυνατής σχέσης που σφυρηλατήσαμε μαζί όλα αυτά τα χρόνια.

Ο Δημήτρης, αυτός ο εκπληκτικός συνάδελφος, συνεργάτης, ενεργός Πολίτης, ο εξαίρετος Άνθρωπος και Οικογενειάρχης, υπήρξε ταυτόχρονα πηγή έμπνευσης και στυλοβάτης σε κάθε προσπάθεια που αφορούσε το καλό της ΔΕΥΑΡ και είναι δυσαναπλήρωτο το κενό που αφήνει…

Δημήτρη…όλοι οι συνάδελφοι σου και το διοικητικό συμβούλιο της ΔΕΥΑΡ υποσχόμαστε ότι θα σταθούμε δίπλα στην οικογένεια σου με κάθε τρόπο

Αιωνία του η μνήμη”

Δημήτριος Ν. Τσίκκης |ΠρόεδροςΔιοικητικού Συμβουλίου

Δημοτική Επιχείρηση Ύδρευσης Αποχέτευσης

«ΔΕΥΑ» Δήμου Ρόδου

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *