Cook’s Club Ialysos Rhodes
Τουρισμός

Δύο χρυσά βραβεία απέσπασε το ξενοδοχείο Cook’s Club Ialysos Rhodes στα Greek Hotel of the Year Awards 2023

Δύο σημαντικές διακρίσεις για το 2023 απέσπασε το ξενοδοχείο Cook’s Club Ialysos Rhodes, ένα μόλις χρόνο από την έναρξη λειτουργίας του.

Πρόκειται για τα χρυσά βραβεία Best Millennials’ Hotel και Best Hotel Revamp, που απονεμήθηκαν κατά την διάρκεια της εκδήλωσης Greek Hotel of the Year Awards 2023, το βράδυ της Πέμπτης 2 Μαρτίου, στο Αμφιθέατρο του Ιδρύματος Βασίλη & Ελίζας Γουλανδρή.

Τα βραβεία-θεσμός της ελληνικής φιλοξενίας διοργανώθηκαν για πέμπτη χρονιά φέτος από την Boussias Communications, για να αναδείξουν τα κορυφαία ξενοδοχεία της χρονιάς.

Τις υποψηφιότητες στα Greek Hotel of the Year Awards, αξιολόγησαν τα 26 μέλη της επιτροπής – διακεκριμένοι επαγγελματίες του χώρου και δημοσιογράφοι – με Πρόεδρο τον Πάνο Αλμυράντη, Γενικό Διευθυντή του Grand Hyatt Athens και Πρόεδρο της EHMA – European Hotel Managers Association.

To Cook’s Club Ialysos Rhodes διακρίθηκε στην κορυφή των ξενοδοχείων που πληρούν τις απαιτήσεις των Μillennials, , που θέτουν ως προτεραιότητα την παροχή υπηρεσιών σύγχρονης τεχνολογίας, ευεξίας και εμπειρίας κατά τη διαμονή τους σε ξενοδοχείο.

Επίσης, διακρίθηκε ως το καλύτερο ανακαινισμένο ξενοδοχείο – Best Hotel Revamp μετά την ολική ανακαίνιση με την συνεργασία της αρχιτέκτονα Ιωάννας Χατζημιζαήλ.
Το Cook’s Club Ialysos Rhodes, ξενοδοχείο 103 δωματίων μόνο για ενήλικες, ξεκίνησε την λειτουργία του την 1η Μαΐου 202

Αντιπροσωπεύει ένα πρωτοποριακό lifestyle, μια μοναδική φιλοσοφία ξενοδοχείου, σχεδιασμένου για την νέα γενιά ταξιδιωτών.

Διαθέτει δωμάτια που ταιριάζουν σε όλους τους ταξιδιώτες του Cook’s Club – singles, ζευγάρια ή παρέες φίλων, συμπεριλαμβανομένων κλασικών δίκλινων δωματίων, μπανγκαλόους, σουιτών με ιδιωτική πισίνα και σουιτών με τζακούζι και το δικό τους ιδιωτικό roof garden.Τα δωμάτια είναι διακοσμημένα με μοντέρνους και γήινους τόνους, με ένα μείγμα τοπικών χρωμάτων και υφών.

Κρεβάτια που μοιάζουν με σύννεφα, μοναδικά μπάνια και γαλήνια θέα στους καταπράσινους κήπους με μεσογειακά φυτά και δέντρα

Το Cook’s Club Ialysos Rhodes συνδυάζει τα καλύτερα της τοπικής κουλτούρας με δροσερά vibes στο pool club, μοντέρνο street food και εσωτερικούς χώρους με σύγχρονο design. αποτελώντας το τέλειο καταφύγιο για χαλάρωση και ιδανικές διακοπές.