Χατζημάρκος Έκθεση ITB Βερολίνο
Περιφέρεια

Γ.Χατζημάρκος-ITB Βερολίνο: ” Ήταν όλοι εκεί. Έκαναν την δουλειά που έπρεπε να κάνουν. Έτσι έρχονται και τα θετικά αποτελέσματα”

 

Ιδιαίτερα εντυπωσιακά είναι τα μηνύματα που έρχονται για τη νέα τουριστική σεζόν στο Νότιο Αιγαίο από την καρδιά της γερμανικής πρωτεύουσας, όπου διεξάγεται η Διεθνής Έκθεση Τουρισμού ΙΤΒ στο Βερολίνο, δυο ημέρες πριν η Ρόδος υποδεχθεί τους πρώτους επισκέπτες.

Η αειφορία είναι το κεντρικό θέμα συζήτησης στη Διεθνή Έκθεση Τουρισμού ΙΤΒ στο Βερολίνο και η Ρόδος με το project «The Rhodes Co-Lab» βρίσκεται στο επίκεντρο του παγκόσμιου ενδιαφέροντος
Ο Περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου κ. Γιώργος Χατζημάρκος με ανάρτηση του στα Μέσα κοινωνικής δικτύωσης επισημαίνει τα εξής
Ήταν όλοι εκεί. Και το σημαντικότερο είναι ότι έκαναν όλοι την δουλειά που έπρεπε να κάνουν. Έτσι έρχονται και τα θετικά αποτελέσματα.
Στην Διεθνή Έκθεση Τουρισμού ITB στο Βερολίνο, ο ιδιωτικός και ο δημόσιος τομέας της οικονομίας μας, δουλεύοντας με συλλογική συνείδηση, επιβεβαίωσαν τα θετικά μηνύματα που είχαμε και εξακολουθούμε μέχρι σήμερα να έχουμε για την τουριστική περίοδο του 2023.
Μηνύματα αισιοδοξίας που οφείλουμε να διαφυλάξουμε, να εργαστούμε σκληρά για να ανταπεξέλθουμε στις προσδοκίες όσων μας επιλέγουν για τον πολύτιμο για αυτούς χρόνο των διακοπών τους και για να υπηρετήσουμε και την κοινωνία που έχει ανάγκες, αγωνίες αλλά και όνειρα.
Δουλειά με σοβαρότητα και υπευθυνότητα είναι η απάντηση και ταυτόχρονα συνταγή για τα όνειρα μας.