Ιορδάνης Αδαμάκης
Αθλητικά Ελλάδα

Σύγκρουση τρένων στα Τέμπη: Νεκρός στο δυστύχημα ο 22χρονος ποδοσφαιριστής Ιορδάνης Αδαμάκης

Ο 22χρονος ποδοσφαιριστής του ΑΟ Υπάτου, Ιορδάνης Αδαμάκης, έχασε τη ζωή του στην ανείπωτη τραγωδία στα Τέμπη, με τον θάνατό του να ταυτοποιείται και να γίνεται γνωστός την Πέμπτη (2/3).

Στο πένθος βυθίστηκε η Καβάλα, καθώς ο 22χρονος ποδοσφαιριστής του ΑΟ ΥπάτουΙορδάνης Αδαμάκης, ανασύρθηκε νεκρός από τα συντρίμμια του μοιραίου επιβατικού τρένου στα Τέμπη, που συγκρούστηκε με την εμπορευματική αμαξοστοιχία αργά το βράδυ της Τρίτης (28/2).

Ο νεαρός επιθετικός από την Καβάλα άφησε την τελευταία του πνοή έπειτα από τη σφοδρή σύγκρουση των τρένων.

Όπως αναφέρει το kavalawebnews ο άτυχος ποδοσφαιριστής βρισκόταν στα πρώτα βαγόνια της μοιραίας αμαξοστοιχίας.

Το περασμένο καλοκαίρι πήρε μεταγραφή από τη Ρόδο στον Θεσπρωτό, όπου και κατέγραψε έξι συμμετοχές. Συνολικά στη Super League 2 έχει αγωνιστεί σε 32 παιχνίδια, πετυχαίνοντας ένα γκολ και μοιράζοντας μία ασίστ.

Μετά την είδηση του θανάτου του, ως ελάχιστο φόρο τιμής στη μνήμη του, η διοίκηση της Ρόδου, όπου επίσης αγωνίστηκε πέρυσι, αποφάσισε τ’ αποδυτήρια της ομάδας να πάρουν τ’ όνομά του.

Στο παρελθόν έχει φορέσει και τη φανέλα της Καβάλας, με την οποία κι αγωνίστηκε στη Football League.

Η ανακοίνωση της πρώην ομάδας του, του Θεσπρωτού:

“Οδύνη για τον άδικο θάνατο του Ιορδάνη Αδαμάκη στο τραγικό δυστύχημα στα Τέμπη.

Εκφράζουμε τα πιο θερμά συλλυπητήρια στους οικείους του.

Με βαθιά θλίψη ανακοινώνουμε ότι ένα δικό μας παιδί, ο Ιορδάνης Αδαμάκης, έχασε τόσο άδικα τη ζωή του στο τραγικό σιδηροδρομικό δυστύχημα στα Τέμπη. Ο Ιορδάνης μας, γεννημένος στις 14 Αυγούστου του 2000 στη Νέα Πέραμο Καβάλας, έφυγε τόσο πρόωρα, αφήνοντας δυσβάσταχτο κενό στην οικογένειά του, στους φίλους του και στην οικογένεια του Θεσπρωτού.

Η ΠΑΕ Θεσπρωτός εκφράζει τα πιο θερμά συλλυπητήρια στους οικείους του, όπως και σε όλους τους γονείς, συγγενείς και φίλους των θυμάτων σε αυτή την ανείπωτη τραγωδία.

Ιορδάνη η οικογένεια του Θεσπρωτού σε αποχαιρετά με οδύνη.

Θα είσαι πάντα στη σκέψη μας και στην καρδιά μας.

Καλό παράδεισο!”.