Ναυτικός Όμιλος Ρόδου
Αθλητικά

Προπονητικό ιστιοπλοϊκό camp διοργανώθηκε στις εγκαταστάσεις του Ναυτικού Ομίλου Ρόδου το σαββατοκύριακο 11 και 12 Φεβρουαρίου

Την ευκαιρία να προπονηθούν, να διασκεδάσουν και να συσφίξουν τις σχέσεις τους είχαν τα παιδιά του Ναυτικού Ομίλου Ρόδου και του Ναυτικού Ομίλου Κω που ασχολούνται με την ιστιοπλοΐα.

Το σαββατοκύριακο διεξήχθη προπονητικό camp στις εγκαταστάσεις του ΝΟΡ, στο πλαίσιο της προετοιμασίας των δύο Ομίλων ενόψει του Περιφερειακού Πρωταθλήματος που θα φιλοξενηθεί στα Χανιά.

Στη σχετική ανακοίνωση που εκδόθηκε προς ενημέρωση, αναφέρονται τα ακόλουθα:

«Προπονητικό ιστιοπλοϊκό camp διοργανώθηκε στις εγκαταστάσεις του Ναυτικού Ομίλου Ρόδου το σαββατοκύριακο 11 και 12 Φεβρουαρίου
Ιστιοπλόοι από τον Ν.Ο. Ρόδου και Ν.Ο. Κω για δύο ημέρες έκαναν κοινή προπόνηση ενόψει του Περιφερειακού Πρωταθλήματος ιστιοπλοΐας που θα διεξαχθεί στα Χανιά σε 10 ημέρες.
Οι προπονητές Nikolay Ivanov και Χριστοδούλου Γεώργιος δούλεψαν μαζί με τα παιδιά για την βελτίωση της τεχνικής τους.

Οι ιστιοπλόοι που συμμετείχαν ήταν οι εξής:

Optimist: 1) Γαριφαλάκης Γιώργος, 2) Καστελλοριζιού Βασίλης, 3) Καστελλοριζιού Άννα- Χριστίνα, 4) Λαζαρίδης Κυριάκος, 5) Κιοσέογλου Αλτάι, 6) Παυλής Τζώρτζης, 7) Μάγος Φιλήμονας, 8) Τούτσης Σταύρος, 9) Μιχαηλίδης Στέφανος, 10) Παπαμιχαήλ Άγγελος.

Laser: 1) Λαζαρίδου Θεοφανία, 2) Παληοθόδωρος Ιάσωνας, 3) Μαρτζάκλης Άγγελος, 4) Βάγγερ Κωνσταντίνος, 5) Μιχαηλίδη Κατερίνα, 6) Παπαμιχαήλ Νικολέτα, 7) Αγγελινιός Σάββας, 8) Γρίβας Μιχαήλ, 9) Γρίβας Γιάννης.

Η συνεργασία των δύο Ομίλων θα έχει συνέχεια, αφού στο τέλος του Μάρτη θα γίνει να ακόμη camp για τις προαγωνιστικές ομάδες, στον Ναυτικό Όμιλο Κω».