Εκδηλώσεις

Παρουσίαση βιβλίου Έλενας Κορδέλλα «Ένοχη Συνείδηση»

Το Διεθνές Κέντρο Συγγραφέων και Μεταφραστών Ρόδου του ΔΟΠΑΡ σε συνεργασία με τις Εκδόσεις Μίνωας παρουσιάζουν το βιβλίο της συγγραφέως Έλενας Κορδέλλα, με τίτλο «Ένοχη Συνείδηση» , το Σάββατο 11 Φεβρουαρίου 2023 και ώρα  19:00 στην αίθουσα του Δικηγορικού Συλλόγου Ρόδου, (οδός 25ης Μαρτίου 9, 1ος όροφος).

Για το βιβλίο θα μιλήσουν: ο Δρ. Ναπολέων Βλάσσης, Υποστράτηγος ΕΛ.ΑΣ, Συντονιστής του Δημοτικού Σχολείου του Κολλεγίου Ρόδου και διευθυντής Διοίκησης, η κα Ελευθερία Πελλού – Δημοσιογράφος, συντάκτρια αστυνομικού – δικαστικού ρεπορτάζ της Ροδιακής Εφημερίδας και η κα Έλενα Κορδέλλα.

Την παρουσίαση συντονίζει η Προϊσταμένη του Διεθνούς Κέντρου Συγγραφέων και Μεταφραστών Ρόδου (ΔΟΠΑΡ), Ειρήνη Συμιακού.

Θα χαιρετήσει η Ειρήνη – Μαρίνα Κατσιμπρή, Επικεφαλής της Επιτροπής Επιστημονικών Εκδηλώσεων Επιμόρφωσης και Επιστημονικής Συνδρομής του Δικηγορικού Συλλόγου Ρόδου.

Η κα Έλενα Κορδέλλα , δικηγόρος και συγγραφέας, έπειτα από το επιτυχημένο αστυνομικό μυθιστόρημα της «Ο θεριστής της Κυψέλης», επιστρέφει με ένα ακόμα καθηλωτικό βιβλίο, με τίτλο «Ένοχη Συνείδηση». Ένα βιβλίο εκρηκτικό, αστυνομικό, γεμάτο ανατροπές, αλλά και μια ενδελεχή διερεύνηση της αλήθειας, της πραγματικής δικαιοσύνης αλλά και της Θείας Δίκης…

Ο αστυνόμος Δημήτρης Χατζηλαδάς και η ομάδα του καλούνται για μια ακόμη φορά να διαλευκάνουν μια νέα υπόθεση που σχετίζεται με τρία φαινομενικά εξιχνιασμένα εγκλήματα του παρελθόντος. Κάθε σπίτι κρύβει κι ένα μυστικό… αντέχεις να το ανακαλύψεις;

Παρουσίαση βιβλίου Ελένης Κορδέλλα - Ένοχη Συνείδηση