Αστυνομικό

Απίστευτο περιστατικό στη Ρόδο Έκλεψε ενοικιαζόμενο αυτοκίνητο, του έβαλε βενζίνη και έκανε βόλτες (video)

 Ένα απρόσμενο περιστατικό συνέβη όταν ένα θρασύτατος διαρρήκτης έκλεψε ενοικιαζόμενο αυτοκίνητο, του έβαλε βενζίνη και έκανε βόλτες στο νησί σαν κύριος.

Πρώτα πηγαίνει στο κόκκινο όχημα, καταλαβαίνει ότι είναι κλειδωμένο και αμέσως πάει στο δεύτερο. Εκεί ανοίγει την πόρτα, μπαίνει μέσα και φεύγει σαν να μην τρέχει τίποτα. Ο διαρρήκτης με την “αφάνα” στο μαλλί έχει καταγράφει όμως στις κάμερες ασφαλείας του βενζινάδικου που φέρνει στη δημοσιότητα το DEBATER.

Παρ’ όλο που η Ρόδος είναι μεγάλο νησί ο δράστης δεν εντοπίστηκε αρχικά από τους αστυνομικούς, αλλά από διερχόμενους πολίτες στην άλλη άκρη του νησιού στην περιοχή Πρασονήσι.

Οι πολίτες της Ρόδου βοήθησαν στο να “εντοπιστεί” ο δράστης

Οι ιδιοκτήτες της οικογενειακής επιχείρησης ανήρτησαν το βίντεο σε κοινωνικά δίκτυα με το χρώμα και τον αριθμό κυκλοφορίας του αυτοκινήτου.

Ρόδος

Πολίτες το είδαν να κινείται νότια της Ρόδου και ενημέρωσαν τους ιδιοκτήτες. Στο βίντεο που ακολουθεί διακρίνεται η στιγμή που το όχημα το κλεμμένο με τον δράστη, περνάει δίπλα από το περιπολικό και ακούγονται οι πολίτες που τον ακολουθούν με δικό τους όχημα. Μάλιστα οι πολίτες φοβούνται μην τους “σταμπάρει” ο δράστης και συνεννοούνται να καλέσουν τον ιδιοκτήτη του οχήματος.

Ενημερώνουν τους αστυνομικούς και το απόγευμα της ίδιας ημέρας τον συλλαμβάνουν. Το περίεργο ήταν ότι ο διαρρήκτης είχε φροντίσει να βάλει και βενζίνη στο όχημα για να κάνει βόλτες όπως αναφέρουν στο DEBATER οι ιδιοκτήτες. Ο δράστης καταδικάστηκε με τρία χρόνια φυλάκισης.

Πηγή: debater.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *