Ρόδος

Σύλλογοι και σωματεία στόλισαν το Χριστουγεννιάτικο δένδρο στον ξενώνα του Νοσοκομείου

Ανοιχτό κάλεσμα για τον στολισμό του ξενώνα του Νοσοκομείου της Ρόδου απεύθυνε ο πρόεδρος της Οργανωτικής Επιτροπής, αντιπεριφερειάρχης κ. Καλλιστος  Διακογεωργίου 

«Φωτεινός  φάρος  υγείας, ελπίδας, αγάπης, αισιοδοξίας  και αλληλεγγύης  είναι το δέντρο που  στολίσαμε σήμερα  Κυριακή 11 Δεκεμβρίου στις 11:00 το πρωί στον ξενώνα του Γενικού Νοσοκομείου Ρόδου, αλλά και στις εγκαταστάσεις του ΕΚΑΒ.

Για 2η συνεχόμενη χρονιά,  η Ομοσπονδία Παροικιακών Συλλόγων Δωδεκανήσου, σε συνεργασία με την Ομοσπονδία Πολιτιστικών Συλλόγων Ρόδου, τον ΑΣ  Ιππόκαμπος- Κολυμβητές Ανοιχτής Θαλάσσης, τον Σύλλογο Καρκινοπαθών  Ρόδου και τον Σύλλογο Εθελοντών  Αιμοδοτών Ρόδου « ο Άγιος Εφραίμ», απεύθυναν   ανοιχτό κάλεσμα σε όλους τους πολιτιστικούς συλλόγους, αθλητικά σωματεία, εθελοντικές οργανώσεις, επαγγελματικά σωματεία, επιμελητήρια, σωματεία – μέλη του  Εργατικού Κέντρου Ρόδου και σε κάθε ευαισθητοποιημένο πολίτη να συνδράμουν σε αυτή τη δράση.

Φέρνουμε κάθε λογής  χριστουγεννιάτικα στολίδια, ώστε οι άνθρωποι που φιλοξενούνται εκεί,  να βελτιώσουν την ψυχολογία τους αυτές τις δύσκολες ημέρες, αλλά  και μαζί με τους ήρωες του ΕΚΑΒ να νιώσουν τη θαλπωρή των Χριστουγέννων.

Ταυτόχρονα, ενώνουμε  τις  δυνάμεις  μας και αναλαμβάνουμε  κοινή πρωτοβουλία αγάπης και αλληλεγγύης, συλλέγοντας  τρόφιμα για οικογένειες  που έχουν ανάγκη.

Θα είμαστε όλοι εκεί».

και η Ομοσπονδία Πολιτιστικών Συλλόγων διοργάνωσαν και φέτος το στόλισμα του Ξενώνα του Γενικού Νοσοκομείου Ρόδου, όπου μαζεύτηκαν χριστουγεννιάτικα στολίδια και τρόφιμα για τις άπορες οικογένειες του νησιού μας.
Τα θερμά μου συγχαρητήρια σε όλα τα μέλη των Συλλόγων και των Σωματείων της Ρόδου μας και στον Διακογεωργίου Κάλλιστος για τη συνεχή αγάπη και αλληλεγγύη τους στους συμπολίτες μας που το έχουν ανάγκη! Και του χρόνου!
Δεν γινόταν να λείπουμε από την κίνηση αλληλεγγύης και ελπίδας που πραγματοποιήθηκε στον Ξενώνα του Γενικού Νοσοκομείου Ρόδου και στις εγκαταστάσεις του ΕΚΑΒ.
Σύλλογοι, σωματεία, επιμελητήρια, πολίτες ήταν εκεί για το στολισμό του χριστουγεννιάτικου δέντρου και τη συλλογή τροφίμων για οικογένειες που έχουν ανάγκη.
Ας στείλουμε όλοι μαζί το μήνυμα το πραγματικό μήνυμα των Χριστουγέννων, το μήνυμα της αλληλεγγύης και της συμπαράστασης και ας κάνουμε όλοι από μια μικρή πράξη αγάπης!