Γ.Χατζημάρκος για Εθνική Οδό Ρόδου-Λίνδου
Περιφέρεια

Γ.Χατζημάρκος για Εθνική Οδό Ρόδου-Λίνδου: ” Ένα από τα εκατοντάδες εργοτάξια των νησιών μας, που παράγουν αποτελέσματα”

Σε εξέλιξη είναι οι εργασίες συντήρησης  στο οδικό δίκτυο της  Εθνική Οδό Ρόδου-Λίνδου από την  Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου

Ο Περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου κ. Γιώργος Χατζημάρκος σε ανάρτηση του στα social media επισημαίνει τα εξής :

Τα εργοτάξια μας σε όλα τα νησιά μας, είναι ενεργά. Είναι η δουλειά ενός τόπου που κοιτά καθημερινά στο Αύριο.
Είναι το αποτέλεσμα του πιο μεθοδικού αγώνα που δόθηκε για βελτίωση των υποδομών μας.
Και οι υποδομές μας, σήμερα, αλλάζουν επίπεδο. Στην πράξη, καθημερινά ✌️
Και αυτή είναι και η απάντηση στην ρητορική της μιζέριας των ανίκανων. Γιατί, η μαύρη προπαγάνδα των κατ’ επάγγελμα κακομοίρηδων, κτυπά στην πρόοδο ενός τόπου και των ανθρώπων του.
Καλημέρα … από την Εθνική Οδό Ρόδου-Λίνδου, από ένα από τα εκατοντάδες εργοτάξια των νησιών μας, που παράγουν αποτελέσματα 👍
Μπορεί να είναι εικόνα 3 άτομα, εξωτερικοί χώροι και κείμενο που λέει "ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΝΗΣΙ+ΕΡΓΟ VOLVO #Ρόδος Εθνική Οδός Ρόδου-Λίνδου"

 

 

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις λόγω έργων στην ε.ο. Ρόδου-Λίνδου

 Να υπενθυμίσουμε ότι :

Η Διεύθυνση Τεχνικών Έργων Δωδεκανήσου της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου ενημερώνει τους διερχόμενους οδηγούς ότι στον κόμβο της Εθνικής Οδού Ρόδου – Λίνδου, στο σημείο όπου διασταυρώνεται με την Εθνική Οδό Τσαϊρι -Αεροδρόμιο, θα εκτελεστούν εργασίες συντήρησης στα πλαίσια υλοποίησης του έργου: «Τριετής συντήρηση Οδικού Δικτύου αρμοδιότητας Π.Ν.Α.Ι., Εθνικής Οδού Ρόδου-Λίνδου, κεντρικού τμήματος νήσου Ρόδου και Οδικού Δικτύου νήσου Χάλκης».

Οι εργασίες θα είναι διάρκειας από 2-12-2022 έως και 12-12-2022 και οι λωρίδες κυκλοφορίας της Εθνικής Οδού Ρόδου-Λίνδου θα μειωθούν από δύο (2) σε μία (1) και στις δύο κατευθύνσεις της οδού.

Οι οδηγοί οι οποίοι θέλουν να μεταβούν από/προς την πόλη της Ρόδου προς/από το Αεροδρόμιο και τους οικισμούς της Δυτικής πλευράς του νησιού θα πρέπει να επιλέγουν για τη μετάβαση τους την Επαρχιακή Οδό: Ρόδος-Ιαλυσός-Κρεμαστή-Αεροδρόμιο.

Επίσης προτρέπουμε τους οδηγούς που θέλουν να μεταβούν από/προς την πόλη της Ρόδου προς/από τους οικισμούς της Ανατολικής πλευράς του νησιού να επιλέγουν για τη μετάβαση τους την Επαρχιακή Οδό: Ρόδος-Καλλιθέα-Φαληράκι.

Για τους οδηγούς οι οποίοι θα κινηθούν επί της Εθνικής Οδού Ρόδου-Λίνδου από τον κόμβο Κοσκινού μέχρι τον κόμβο της Βόρειας εισόδου προς Καλυθιές και επιθυμούν να κινηθούν προς Αεροδρόμιο θα υπάρχει η κατάλληλη σήμανση μέσω παρακαμπτήριας οδού.

Παρακαλούνται οι διερχόμενοι (πεζοί ή με οχήματα) από την περιοχή εκτέλεσης των εργασιών να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί στις μετακινήσεις τους.

Επίσης, οι διερχόμενοι οδηγοί οφείλουν να επιδεικνύουν την πρέπουσα προσοχή και να υπακούουν στις σηματοδοτήσεις, καθώς και στις υποδείξεις της Τροχαίας και του προσωπικού ασφαλείας.

Πιθανές αλλαγές στις παραπάνω ισχύουσες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα ανακοινωθούν εγκαίρως από τη Διεύθυνση Τεχνικών Έργων Δωδεκανήσου της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου.

Ευχαριστούμε εκ των προτέρων για την κατανόησή σας και ευελπιστούμε στη συμπαράσταση όλων για την ομαλή και γρήγορη ολοκλήρωση των εργασιών.

Ο ΠΡΟΪΣΤΑΜΕΝΟΣ Τ.Ε.Ε.               Ο ΠΡΟΪΣΤΑΜΕΝΟΣ Δ.Τ.Ε.Δ.

ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΑΠΑΪΩΑΝΝΟΥ            ΝΙΚΟΣ ΛΥΜΠΕΡΟΠΟΥΛΟΣ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *