Περιφέρεια

Κ. Αγοραστός στον RV: “Οι Περιφερειάρχες είμαστε μια δεμένη ομάδα. Ξέρουμε να διαχειριζόμαστε κρίσεις, δεν παραδινόμαστε, δεν σηκώνουμε τα χέρια ψηλά” (ΗΧ)

Ο πρώην Πρόεδρος της ΕΝΠΕ και Περιφερειάρχης Θεσσαλίας, μιλά στο ‘Πρωινό XPress” με αφορμή το Ετήσιο Τακτικό Συνέδριο της Ένωσης Περιφερειών Ελλάδος, που πραγματοποιείται στη Ρόδο

Ο Κώστας Αγοραστός, πρώην Πρόεδρος της ΕΝΠΕ και Περιφερειάρχης Θεσσαλίας από το 2011, μιλά στο ‘Πρωινό XPress” του Real Voice 99,5,  με την Ρένα Παυλάκη,  με αφορμή το Ετήσιο Τακτικό Συνέδριο της Ένωσης Περιφερειών Ελλάδος, που πραγματοποιείται στη Ρόδο.

“Οι Περιφερειάρχες είμαστε μια δεμένη ομάδα. Ξέρουμε να διαχειριζόμαστε κρίσεις, δεν παραδινόμαστε, δεν σηκώνουμε τα χέρια ψηλά” δήλωσε χαρακτηριστικά, αφού προηγουμένως είχε μιλήσει με θερμά λόγια τόσο για τον Περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου, Γιώργο Χατζημάρκο, όσο και για τον Δήμαρχο Ρόδου, Αντώνη Καμπουράκη, για την μεταξύ τους συνεργασία και τα αποτελέσματά της.

Όσον αφορά το συνέδριο, δήλωσε:

“Ο καλύτερος τρόπος για να πεις κάτι, είναι να το κάνεις. Αυτή είναι η διαφορά μας. Οι Περιφέρειες κάνουν. Η Περιφερειακή Διακυβέρνηση είναι το αύριο. Περιφερειακή Διακυβέρνηση είναι αυτό που κάνουμε στις κρίσεις και στις δύσκολες στιγμές, όταν οι Περιφέρεις βγαίνουν μπροστά. Η πράξη, η ίδια η ζωή δείχνει τον δρόμο. Η μεταρρύθμιση που έγινε όσον αφορά τις Περιφέρειες, χρειάζεται εκσυγχρονισμό και ο εκσυγχρονισμός είναι η Περιφερειακή Διακυβέρνηση”

Ακούστε τον εδώ: