Γ. Χατζημάρκος: ''Στον κόμβο του Αεροδρομίου της Κω, η εικόνα θα αλλάξει''
Περιφέρεια

Γ. Χατζημάρκος: ”Στον κόμβο του Αεροδρομίου της Κω, η εικόνα θα αλλάξει”

Στην Κω βρίσκεται ο Περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου Γιώργος Χατζημάρκος.

Το πρωί της Τρίτης ο Περιφερειάρχης βρέθηκε σε σημεία του Επαρχιακού οδικού δικτύου για να δει από κοντά την εξέλιξη των εργασιών του έργου κατασκευής δικτύου ηλεκτροφωτισμού.

Ο Περιφερειάρχης για το συγκεκριμένο έργο δήλωσε:

Σήμερα, είμαστε στην Κω.
Στο νησί, ένα από τα έργα που υλοποιούμε είναι αυτό της κατασκευής δικτύου οδοφωτισμού σε όλο το Επαρχιακό Οδικό Δίκτυο. Ένα πολύ σημαντικό και μεγάλο έργο που τρέχουμε μέσα από τις συμπληγάδες της περιόδου αλλά δεν το βάζουμε κάτω και θα το παραδώσουμε και αυτό όπως όλα όσα αναλάβαμε μέχρι σήμερα. Σήμερα, που κάθε έργο είναι ένας σύγχρονος Γολγοθάς, όλα όσα δεν έγιναν στα εύκολα χρόνια.
Και είμαστε επίσης εδώ για να λύσουμε και όλα τα “πολύ ελληνικά” θέματα που δεν επέτρεψαν να ανάψει, μέχρι σήμερα, το νέο δίκτυο που έχουμε ήδη κατασκευάσει.
Είμαστε πάνω από κάθε έργο, με ό,τι κόπο μπορεί να σημαίνει αυτό ✌️

Στην συνέχεια ο κ. Χατζημάρκος μαζί με τους συνεργάτες του βρέθηκε στον κυκλικό κόμβο πριν από την είσοδο του αεροδρομίου Κω, με τον ίδιο να προαναγγέλει την υλοποίηση εργασιών έτσι ώστε μέχρι το καλοκαίρι του 2023 η εικόνα της περιοχής να έχει αλλάξει.

Συγκεκριμένα τόνισε:

Στον κόμβο του Αεροδρομίου της Κω, η εικόνα θα αλλάξει. Στην έναρξη του τουριστικού 2023, εδώ θα βρίσκεται ένας κόμβος αντάξιος της φήμης του νησιού.

ρδτφγυβ.png

τυδηωβψ.png