Στις 28 Οκτωβρίου το πρώτο «The Greek Festival» στη Ρόδο
Εκδηλώσεις

Στις 28 Οκτωβρίου το πρώτο «The Greek Festival» στη Ρόδο

Το πρώτο Victorious Gala θα διεξαχθεί στις 28 Οκτωβρίου και ώρα 19:00 στο Castello Rosso της Ρόδου, στη διάρκεια του οποίου θα γίνει η επίσημη παρουσίαση του «The Greek Festival», παραγωγός του οποίου είναι η εταιρεία Victorious Network.

Το παρών θα δώσουν επίτιμοι καλεσμένοι, επαγγελματίες, επενδυτές, φορείς, πολιτικοί και δημοσιογράφοι.

Στο πρώτο μέρος της εκδήλωσης θα πραγματοποιηθεί η απονομή των Victorious Awards. Πρόκειται για βραβεία που απευθύνονται σε σημαντικούς επιχειρηματίες από Κύπρο, Ελλάδα και εξωτερικό, για το συνολικό έργο τους.

Τη βραδιά θα πλαισιώσει καλλιτεχνικά το Σωματείο «Μωμόγεροι» σε μία επετειακή παράσταση για τα 100 χρόνια από την Μικρασιατική καταστροφή με την μουσικοχορευτική παράσταση με τίτλο «Ρεμπέτικο… η κραυγή των προσφύγων», η οποία και πραγματοποιείται με την αιγίδα του υπουργείου Πολιτισμού και με την υποστήριξη της Διεύθυνσης Νεότερης Πολιτιστικής κληρονομιάς.

Στο δεύτερο μέρος της εκδήλωσης, θα πραγματοποιηθεί η παρουσίαση του κύριου έργου της εταιρείας με τίτλο «The Greek Festival».

Στο τελευταίο μέρος της εκδήλωσης θα απονεμηθούν τιμητικές διακρίσεις σε εκπρόσωπους φορέων υποστήριξης και στα τιμώμενα πρόσωπα που έχουν παράγει σημαντικό έργο στην κοινωνία της Ρόδου.

Το «The Greek Festival» είναι ένα project ευρωπαϊκών προδιαγραφών το οποίο θα υλοποιηθεί με τις αιγίδες του υπουργείου Τουρισμού, του υπουργείου Πολιτισμού, της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου, του Δήμου και της Μητρόπολης Ρόδου.

Σύμφωνα με τους διοργανωτές το «The Greek Festival» θα αποτελέσει μια ενωτική κίνηση που θα ενισχύσει οικονομικά την τοπική κοινωνία της Ρόδου και θα αποτελέσει πρότυπο και για τα υπόλοιπα νησιά του Αιγαίου. Θα φέρει στο επίκεντρο της προσοχής το νησί, θα προβάλλει συλλογικά τα Δωδεκάνησα και θα παρακινήσει εκατοντάδες κόσμου να επισκεφθούν τον τόπο.

Το φεστιβάλ θα βοηθήσει στην επίτευξη του γενικότερου οράματος: να αποκτήσει η Ρόδος τουρισμό όλους τους μήνες του χρόνου.