Γιάννης Καμπούρης: “Πέντε νέα λεωφορεία παρέλαβε η ΔΕΣ ΡΟΔΑ”

Γιάννης Καμπούρης: “Πέντε νέα λεωφορεία παρέλαβε η ΔΕΣ ΡΟΔΑ”
Γιάννης Καμπούρης: “Πέντε νέα λεωφορεία παρέλαβε η ΔΕΣ ΡΟΔΑ”

 Ανακοίνωση εξέδωσε ο πρόεδρος της ΔΕΣ ΡΟΔΑ, Γιάννης Καμπούρης όπου αναφέρει τα εξής:

Η δημοτική αρχή του Αντώνη Καμπουράκη και η διοίκηση της ΔΕΣ ΡΟΔΑ μετά από δυο χρόνια προετοιμασίας  ενημερώνει ότι παρελήφθησαν πέντε νέα λεωφορεία.

Στην παράδοσή και μετά τον τεχνικό έλεγχο που πραγματοποιήθηκε μαζί με τον αντιπρόεδρο Ηλία Πετρίδη , η ΔΕΣ ΡΟΔΑ είναι στην
ευχάριστη θέση να ανακοινώσει ότι στο στόλο της πλέον εντάσσονται τρία δωδεκάμετρα λεωφορεία, ένα διπλό (φυσούνα) και ένα μίνι λεωφορείο .

Όλα για τις ανάγκες των πολιτών του νησιού.

Η ΔΕΣ ΡΟΔΑ έχει ήδη δείξει ότι ο σεβασμός στον πολίτη είναι ο πρωταρχικός της στόχος με την καλύτερη ποιότητα συγκοινωνιών , αλλά και με πρώτο μέλημα την ασφάλεια τους.

Να υπενθυμίσουμε ότι λειτουργούμε με υγειονομικό πρωτόκολλο αυστηρό σεβόμενοι την υγεία όλων στα μέσα μαζικής μεταφοράς.

Τα νέα πέντε λεωφορεία θα δώσουν την δυνατότητα στον προγραμματισμό μας για ακόμα περισσότερους προορισμούς , χωρίς καθυστερήσεις .

Η ΔΕΣ ΡΟΔΑ εξυπηρετεί τις ανάγκες και σε ιδιαίτερούς τομείς της κοινωνίας όποτε αυτό ζητηθεί. Ο εκσυγχρονισμός των υπηρεσιών μας θα δώσει την δυνατότητα στον μετακινούμενο συμπολίτη μας να αισθάνεται την μετάβασή του στον προορισμό
τους την καλύτερη εμπειρία .

Κάντε το πρώτο σχόλιο

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.