Ευρεία σύσκεψη υπό το Δήμαρχο Αντώνη Καμπουράκη για την κακοκαιρία και το συντονισμό όλων των φορέων

Έκτακτη, ευρεία σύσκεψη πραγματοποιήθηκε νωρίς το μεσημέρι του Σαββάτου υπό το Δήμαρχο Ρόδου, κ. Αντώνη Β. Καμπουράκη στο γραφείο του στο Δημαρχιακό Μέγαρο για την πιθανή εκδήλωση ακραίων καιρικών φαινομένων και έντονων βροχοπτώσεων στο νησί, με τη συμμετοχή των Αντιδημάρχων κ. Τηλέμαχου Καμπούρη, κ. Κώστα Ταρασλιά, κ. Νίκου Καραμαρίτη, κ. Νεκτάριου Φλοσκάκη, του Προέδρου της ΔΕΥΑΡ, κ. Δημήτρη Τσίκκη, του Χωρικού Αντιπεριφερειάρχη κ. Χρήστου Ευστρατίου, εκπροσώπων της Α’ Διεύθυνσης Αστυνομίας Δωδεκανήσου και της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Ρόδου. 

Ο κ. Καμπουράκης, έδωσε σαφείς εντολές και κατευθύνσεις προς όλους τους εμπλεκόμενους φορείς, για συντονισμό και άμεση κινητοποίηση με στόχο την αποτελεσματική αντιμετώπιση των αναγκών που τυχόν παρουσιαστούν.

Στη συνέχεια, πραγματοποιήθηκε τηλεδιάσκεψη μεταξύ του Δημάρχου, των χωρικών Αντιδημάρχων, κας Τσαμπίκας Κιαχαγιά-Μαγιόγλου, κ. Αθανάσιου Στάμου, κ. Σάββα Χριστοδούλου, κ. Βασίλη Μανέττα, των εντεταλμένων δημοτικών συμβούλων, κ. Αλέξανδρου Κολιάδη, κ. Γιώργου Πατσάη και κ. Σάββα Καραταπάνη, καθώς επίσης των προέδρων των Τοπικών Κοινοτήτων, από τους οποίους ο κ. Καμπουράκης ζήτησε να βρίσκονται σε διαρκή επιφυλακή και να μεριμνήσουν για την άμεση λήψη των αναγκαίων και προβλεπόμενων μέτρων.

Κάντε το πρώτο σχόλιο

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.