Δήμαρχος Λειψών Φώτης Μάγγος
Ρόδος

Συμβολικός Κολυμβητικός Διάπλους των Λειψών

Κολυμβητικό διάπλου με συμβολικό χαρακτήρα έχει προγραμματίσει ο Δήμος Λειψών για την Κυριακή 11 Σεπτεμβρίου.

Με συμμετοχή του χρυσού παραολυμπιονίκη Χαράλαμπου Ταϊγανίδη και του Δημάρχου Φώτη Μάγγου

Ο Δήμαρχος Λειψών Φώτης Μάγγος προσκάλεσε τον χρυσό παραολυμπιονίκη, παγκόσμιο πρωταθλητή και κάτοχο 12 μεταλλίων σε κορυφαίες διεθνείς διοργανώσεις, Χαράλαμπό Ταϊγανίδη, ώστε να διανύσουν μαζί κολυμβητικά μία απόσταση περίπου 4 χλμ, ξεκινώντας από το λιμάνι του χωριού των Λειψών μέχρι την παραλία Κατσαδιά και να δώσουν ένα ξεχωριστό μήνυμα.

«Το κολύμπι και η επαφή με τη φύση και τη θάλασσα σημαίνει υγεία και ψυχική ανάταση και αποτελεί δικαίωμα όλων. Σε μία εποχή που κατακλυζόμαστε από θλιβερές ειδήσεις, είναι ευθύνη απέναντι στον εαυτό μας να ερχόμαστε πιο κοντά στη φύση και να διατηρούμε την υγεία και ευεξία μας, ώστε να ανταπεξέλθουμε καλύτερα σε κάθε αντιξοότητα. Είναι τιμή μας που μας στηρίζει στην πρωτοβουλία αυτή ο παραολυμπιονίκης Χαράλαμπος Ταϊγανίδης, ένας άνθρωπος που έχει κάνει τη δική του υπέρβαση πολλές φορές και αποτελεί παράδειγμα ζωής για όλους μας», δήλωσε ο Δήμαρχος Λειψών.

Σημειώνεται πως η δράση αυτή θα ενταχθεί στην ευρύτερη στρατηγική του Δήμου με επίκεντρο τον άνθρωπο και το περιβάλλον μέσα από μια πρωτότυπη ενέργεια που θα ανακοινωθεί στο επόμενο διάστημα, με στόχο να καθιερωθεί ως πρακτική για το μέλλον.