Δολοφονημένος βρέθηκε ο 46χρονος εργολάβος που αγνοούνταν- Συνελήφθη ο δράστης
Αστυνομικό

Δολοφονημένος βρέθηκε ο 46χρονος εργολάβος που αγνοούνταν- Συνελήφθη ο δράστης

Νεκρός βρέθηκε σήμερα πριν τις επτά το πρωί, ο 46χρονος εργολάβος Αλβανικής καταγωγής, πατέρας τριών ανήλικων παιδιών, τα ίχνη του οποίου αγνοούνταν από τις 28 Αυγούστου.

Ξενοδόχος ομολόγησε ότι σκότωσε τον 46χρονο πατέρα τριών παιδιών στη Ρόδο για οικονομικές διαφορές

Σοκ έχει προκαλέσει στη Ρόδο η αποκάλυψη ότι τελικά η εξαφάνιση του 46χρονου εργολάβου οικοδομών, Τζάνη Τοπάλυ οφείλεται σε δολοφονία   Ένας 53χρονος ξενοδόχος με τον οποίο είχε ραντεβού ο εργολάβος το βράδυ της Κυριακής 28 Αυγούστου προκειμένου να τού δώσει οφειλόμενα στο πλαίσιο συμφωνίας που είχαν κάνει, ομολόγησε ότι τον σκότωσε.

Σύμφωνα με πληροφορίες της «Ροδιακής», ο 46χρονος εντοπίστηκε σε περιοχή κοντά στο γήπεδο του χωριού Ψίνθος της Ρόδου, μόνο με το εσώρουχο του.

Όλες οι ενδείξεις και τα στοιχεία που είχαν  συγκεντρωθεί οδηγούσαν στο συμπέρασμα ότι πρόκειται για εγκληματική ενέργεια και σύμφωνα  με πληροφορίες  διενεργήθηκαν ανακρίσεις όλη τη νύχτα, μέχρι που τα ξημερώματα οι αστυνομικοί της υποδιεύθυνσης ασφαλείας Ρόδου κατάφεραν να διαλευκάνουν την υπόθεση. Όπως έχει γίνει γνωστό, ο άνθρωπος που αφαίρεσε τη ζωή του 46χρονου εργολάβου είναι ένα 53χρονος επιχειρηματίας με τον οποίο είχαν συνεργασία. Λεπτομέρειες αναφορικά με την υπόθεση, αναμένεται να δοθούν σε λίγη ώρα από την αστυνομία με επίσημη ανακοίνωσή της.

Όπως είναι γνωστό, ο εργολάβος έφυγε από το σπίτι του την Κυριακή 28 Αυγούστου και έκτοτε δεν έχει δώσει σημεία ζωής.

Καθώς περνούσαν οι μέρες και ο 46χρονος δεν επέστρεφε αλλά ούτε και απαντούσε στο τηλέφωνο του, η σύζυγος και ο αδελφός του την Τετάρτη 31 Αυγούστου, μετέβησαν στην αστυνομία όπου και δήλωσαν την εξαφάνιση του.

Άμεσα ξεκίνησαν οι έρευνες για τον εντοπισμό του και την 1η Σεπτεμβρίου εντοπίστηκε το αυτοκίνητο του 46χρονου σε κοντινή απόσταση περίπου 400 μέτρων από το σπίτι του, ανοικτό και χωρίς τα κλειδιά.

Αστυνομικοί της σήμανσης διερεύνησαν το όχημα σπιθαμή – προς σπιθαμή συλλέγοντας στοιχεία που πιθανώς να τους βοηθήσουν στην διαλεύκανση της υπόθεσης, ενώ εξονυχιστική έρευνα έγινε και στην περιοχή γύρω από το σπίτι αλλά και το χώρο όπου εντοπίστηκε το όχημα του 46χρονου, από εθελοντικές ομάδες, την Πυροσβεστική Υπηρεσία ακόμη και χρησιμοποιήθηκαν ακόμη και ειδικά εκπαιδευμένος σκύλος αλλά και drone.

Πηγή Ροδιακή