«Άφαντος» ο 46χρονος εργολάβος στη Ρόδο: Βίντεο δείχνει το αυτοκίνητό του να διασχίζει το Φαληράκι
Αστυνομικό

«Άφαντος» ο 46χρονος εργολάβος στη Ρόδο: Βίντεο δείχνει το αυτοκίνητό του να διασχίζει το Φαληράκι

Κορυφώνεται η αγωνία για τον 46χρονο εργολάβο από τη Ρόδο, τα ίχνη του οποίου έχουν χαθεί από το βράδυ της Κυριακής 28 Αυγούστου.

Το μπλε τζιπ του 46χρονου εργολάβου και πατέρα τριών ανήλικων παιδιών, εντοπίστηκε εγκαταλελειμμένο από αστυνομικούς, ώρες μετά την εξαφάνισή του, δύο χιλιόμετρα μακριά από το σπίτι του ενώ το κινητό του τηλέφωνο, παραμένει απενεργοποιημένο.

Από την αστυνομία έχουν ελεγχθεί όλες οι πύλες εξόδου από το νησί χωρίς όμως κάποιο αποτέλεσμα

Ο 46χρονος είχε βρεθεί το απόγευμα της Κυριακής με παρέα φίλων και το βράδυ της ίδιας ημέρας είχε ραντεβού με έναν πελάτη του σε ξενοδοχειακή μονάδα. Μια συνάντηση που δεν έγινε όμως, ποτέ.

Σε βίντεο που είδε το φως της δημοσιότητας και μετέδωσε η τηλεόραση του MEGA, καταγράφεται η πορεία του 46χρονου προς το σημείο της συνάντησης, ωστόσο, είναι και το τελευταίο σημείο όπου έχουν καταγραφεί τα ίχνη του, πριν εξαφανιστεί από προσώπου γης

Στο βίντεο, πιθανολογείται ότι το μπλε τζιπ που διασχίζει τη λεωφόρο Καλλιθέας, στο Φαληράκι, είναι το αυτοκίνητο του 46χρονου. Τρία δευτερόλεπτα μετά ακολουθεί ένα ασημί αυτοκίνητο στο οποίο, σύμφωνα με πληροφορίες, επιβαίνουν ομοεθνείς του.

Σύμφωνα με την αστυνομία έχουν ελεγχθεί όλες οι πύλες εξόδου από το νησί χωρίς όμως κάποιο αποτέλεσμα, ενώ εξετάζονται πρόσωπα που είχαν οικονομικές και επαγγελματικές συναλλαγές με τον 46χρονο πατέρα.