Ρόδος

Εντυπωσιακό βίντεο με τις κινήσεις καπετάνιου πλοίου λίγο πριν δέσει στο λιμάνι

Όσα συμβαίνουν στη γέφυρα του πλοίου

Μια κάμερα 360 μοιρών κατέγραψε όλες τις κινήσεις του καπετάνιου ενός επιβατηγού  πλοίου λίγο πριν δέσει στο λιμάνι της Λέσβου. Μέσα από το βίντεο φαίνονται οι κινήσεις του καπετάνιου αλλά και οι ελιγμοί του πλοίου έως ότου δέσει στο λιμάνι.

Όσοι ταξιδεύουν με καράβι, ανυπομονούν να ακούσουν την ανακοίνωση από τα μεγάφωνα πως το πλοίο τους πλησιάζει στο λιμάνι  και πρέπει να παίρνουν σειρά για την έξοδο και τα οχήματά τους. Την ώρα που οι οδηγοί κατεβαίνουν στο γκαράζ και οι επιβάτες περιμένουν να «πατήσουν το πόδι τους» στον αγαπημένο τους προορισμό, στην γέφυρα του πλοίου ο καπετάνιος έχει πολύ δουλειά.

Μια κάμερα 360 μοιρών κατέγραψε όλες τις κινήσεις του καπετάνιου  ενός επιβατηγού πλοίου λίγο πριν δέσει σε ένα λιμάνι. Συγκεκριμένα, το «Αρχιπέλαγος» τοποθέτησε την κάμερα στο καράβι «Νήσος Σάμος», που κάνει την κλασική γραμμή του ΒΑ Αιγαίου, σε ένα ημερήσιο ταξίδι από Πειραιά για Λέσβο.

Μέσα από το βίντεο δίνεται η δυνατότητα να δούμε τους χειρισμούς πρόσδεσης του καπετάνιου Γιώργου Αρβανίτη με το πλοίο της Hellenic Seaways του Ομίλου Attica, στο λιμάνι της Μυτιλήνης.

Δείτε το βίντεο του arxipelagoscom: