Εκδηλώσεις

“Κάποιες φορές” Δημήτρης Μητροπάνος & Στέφανος Κορκολής

 

Το τραγούδι πρωτοκυκλοφόρησε το 1995 και συμπεριλήφθηκε στον προσωπικό δίσκο του Στέφανου Κορκολή με τίτλο «Έχω μια διαίσθηση».

 

της Δέσποινας Κουλούμπρη

 

Το άλμπουμ κατάφερε να πουλήσει αρκετά και να βρεθεί στις πρώτες θέσεις του πίνακα της Ifpi.

Στέφανος Κορκολής & Δημήτρης Μητροπάνος συναντήθηκαν πρώτη φορά δισκογραφικά το 1995, όταν ο Μητροπάνος συμμετείχε στο δίσκο «Έχω μια διαίσθηση» του Κορκολή, τραγουδώντας μαζί του το ντουέτο «Κάποιες φορές».

Ο Κορκολής αναφέρει για το τραγούδι και τον Μητροπάνο: «φθάνει η στιγμή το ’94, στην μουσική μου εφηβεία, τότε που τραγουδούσα και έκανα ένα ντουέτο μαζί του, σε στίχους της αγαπημένης μου της Εύης Δρούτσα, το «Κάποιες φορές», τότε που εγώ ήμουν πιτσιρικάς ουσιαστικά και μουσικά να συνεργαστώ και να κάνω ντουέτο μαζί του. Τι τεράστια τιμή. Θυμάμαι και ένα αστείο περιστατικό. Όταν κάναμε το video clip, σε μία στιγμή του έπρεπε να χορέψω χασάπικο, το οποίο εγώ δεν ήξερα και γενικότερα δεν τα πάω καθόλου καλά με τον χορό. Τότε είχε βαλθεί ο Μήτσος να με βάλει να μάθω χασάπικο. Στο κλιπ ήταν εύκολο γιατί το μοντάρανε βήμα – βήμα. Όταν όμως κάναμε τα live μετά και ήθελε να χορεύουμε μαζί χασάπικο, γινόμουν «το ανέκδοτο της βραδιάς» στις παραστάσεις».

Μουσική: Στέφανος Κορκολής Στίχοι: Εύη Δρούτσα

https://youtu.be/5Spaxopostg