Γ. Χατζημάρκος: "Χαιρόμαστε να στηρίζουμε εκδηλώσεις που δίνουν ζωντάνια στα χωριά μας"
Περιφέρεια

Γ. Χατζημάρκος: “Χαιρόμαστε να στηρίζουμε εκδηλώσεις που δίνουν ζωντάνια στα χωριά μας κινητοποιούν συλλογική δουλειά και διατηρούν παράδοση, έθιμα, κουζίνα, ταυτότητα”

 

Με μεγάλη επιτυχία και καταρρίπτοντας κάθε ρεκόρ η προσέλευση του κόσμου πραγματοποιήθηκε η 14η  Γιορτή Γιαπρακιού 2022, η οποία συνδιοργανώθηκε από τον Πολιτιστικό Σύλλογο Σαλάκου ‘Το Σπήλαιο’, την τοπική κοινότητα Σαλάκου, την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου, τον Δήμου Ρόδου και υπό την αιγίδα της Ομοσπονδίας Πολιτιστικών Συλλόγων Ρόδου .

Στη Σάλακο βρέθηκε χθες και ο Περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου κ. Γιώργος Χατζημάρκος για τη “14η Γιορτή Γιαπρακιού 2022”

Με ανάρτηση του στα Μέσα κοινωνικής δικτύωσης αναφέρει τα εξής :

“Πολλά ντολμαδάκια χθες στο χωριό Σάλακο της Ρόδου, στην “14η Γιορτή Γιαπρακιού 2022”.

Με τον Πρόεδρο του Πολιτιστικού Συλλόγου Σαλάκου Παναγιώτη Εγγλέζο προσπαθήσαμε να βοηθήσουμε τους υπέροχους εθελοντές της διοργάνωσης, που είχαν να εξυπηρετήσουν περισσότερους από 3.000 επισκέπτες, αλλά όπως μας είπαν, πιο πολλά ήταν αυτά που φάγαμε από αυτά που σερβίραμε.

Χαιρόμαστε να στηρίζουμε εκδηλώσεις που δίνουν ζωντάνια στα χωριά μας, κινητοποιούν συλλογική δουλειά και διατηρούν παράδοση, έθιμα, κουζίνα, ταυτότητα.

Χαιρόμαστε που υπάρχουν συμπολίτες μας που μας κάνουν περήφανους με την αγάπη και την αφοσίωση που βάζουν στην κοινωνική δράση και σε αυτούς θα είμαστε πάντα δίπλα τους ✌️”

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *