Εθιμοτυπική συνάντηση της Αντιπεριφερειάρχη Υγείας, Χαρούλας Γιασιράνη, με τον νέο Διοικητή του Νοσοκομείου Ρόδου, Σταύρο Τσαντή
Περιφέρεια

Εθιμοτυπική συνάντηση της Αντιπεριφερειάρχη Υγείας, Χαρούλας Γιασιράνη, με τον νέο Διοικητή του Νοσοκομείου Ρόδου, Σταύρο Τσαντή

 

Μια πρώτη εθιμοτυπική συνάντηση με τον νέο Διοικητή του Γενικού Νοσοκομείου Ρόδου, Δρ Σταύρο Τσαντή, είχε χθες η Αντιπεριφερειάρχης Υγείας Χαρούλα Γιασιράνη, τον οποίο επισκέφθηκε στο γραφείο του, λίγες μόλις μέρες μετά την ανάληψη των καθηκόντων του.

Στην διάρκεια της συνάντησης, συζητήθηκαν θέματα που άπτονται της λειτουργίας του Νοσοκομείου  και επιβεβαιώθηκε η διάθεση στενής συνεργασίας των δύο πλευρών, με σκοπό την εύρυθμη λειτουργία του μεγαλύτερου νοσηλευτικού ιδρύματος της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου.

Η κα Γιασιράνη  καλωσόρισε τον νέο Διοικητή στη Ρόδο και  του ευχήθηκε  να έχει μια ουσιαστική και παραγωγική θητεία προς όφελος των πολιτών αλλά και του ιατρικού, και νοσηλευτικού  προσωπικού . Τον διαβεβαίωσε για την συνεχή και σταθερή υποστήριξη του Νοσοκομείου από  την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου, η οποία συνίσταται σε πόρους, εξοπλισμό  αλλά και ανθρώπινο δυναμικό.

 

Μετά το πέρας της συνάντησης, η κα Γιασιράνη δήλωσε:

«Καλωσόρισα στη Ρόδο τον νέο Διοικητή του Νοσοκομείου Ρόδου. Συνάντησα έναν άνθρωπο με εμπειρία και καλή γνώση του αντικειμένου, με θέληση να εργαστεί για την εύρυθμη λειτουργία του Νοσοκομείου μας και για την επίλυση προβλημάτων. Ο στόχος της παροχής του υψηλότερου επιπέδου υπηρεσιών υγείας στους πολίτες, είναι κοινός. Άλλωστε, πάνω σε αυτόν τον στόχο, ως Περιφερειακή Αρχή, εργαζόμαστε χρόνια τώρα με συνέπεια και αφοσίωση, διαθέτοντας όλα τα μέσα που έχουμε στη διάθεσή μας. Ο νέος Διοικητής του Νοσοκομείου στην Περιφέρεια θα έχει έναν σύμμαχο, στην κοινή προσπάθεια να διασφαλίσουμε το ύψιστο αγαθό, την υγεία. Του εύχομαι καλή θητεία».