Ρόδος

O Εμπορικός Σύλλογος Ρόδου ζητά την παρέμβαση του Διοικητή της Αστυνομικής Διεύθυνσης Δωδεκανήσου για τους πλανόδιους μικροπωλητές

Επιστολή για τους παράνομους μικροπωλητές και τα φαινόμενα επαιτείας στο κέντρο της Ρόδου απέστειλε ο Εμπορικός Σύλλογος Ρόδου προς τον Διοικητή Αστυνομικής Διεύθυνσης Δωδεκανήσου κ. Εμμανουήλ Καζαμία.

Οι εκπρόσωποι του Εμπορικού Συλλόγου Ρόδου ζητούν με την επιστολή τους την παρέμβαση του Διοικητή κ. Μ.Καζαμία.

 

Αναλυτικά η επιστολή:

«Κύριε Διοικητά,

Τις τελευταίες εβδομάδες, έχουμε δεχτεί πάρα πολλές καταγγελίες από πολίτες και καταστηματάρχες που δραστηριοποιούνται σε όλο το εμπορικό κέντρο της Ρόδου, αλλά και  εντός της Μεσαιωνικής Πόλης,  για πλανόδιους πωλητές, οι οποίοι, με αυτοσχέδια τροχήλατα οχήματα, είτε πεζοί, διεξάγουν παρανόμως πλανόδιο εμπόριο, χωρίς τις προβλεπόμενες και σχετικές άδειες.

Επίσης λαμβάνουμε πολλές καταγγελίες σχετικά με το φαινόμενο της επαιτείας, από ανήλικους και ενήλικες, το οποίο  το τελευταίο καιρό, έχει ενταθεί ιδιαίτερα.

Σας παρακαλούμε για τις δικές σας σχετικές ενέργειες,  όπως προβείτε για  τους  σχετικούς  ελέγχους,  καθώς  και  την εφαρμογή των διατάξεων που προβλέπονται από το νόμο.

 

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                       Ο ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΚΩΣΤΑΚΗΣ                                           ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΣΠΑΝΟΣ

 

Εκ του Εμπορικού Συλλόγου Ρόδου»