Ρόδος

Απίθανος 92χρονος παππούς έγινε viral κάνοντας επαγγελματική βουτιά από το Τραμπολίνο στη Ρόδο (video)

Απίθανος 92χρονος παππούς έγινε viral κάνοντας επαγγελματική βουτιά από το Τραμπολίνο στη Ρόδο

Φοβερός 92χρονος κάνει βουτιά από το Τραμπολίνο στη Ρόδο

Viral έχει γίνει ένας ατρόμητος υπερήλικας, ο οποίος αφού κολύμπησε μέχρι το Τραμπολίνο της Ρόδου, έκανε μια εντυπωσιακή βουτιά αφήνοντας τους πάντες με το στόμα ανοικτό.

Τον γύρο του διαδικτύου έχει κάνει βίντεο που δείχνει παππού 92 ετών στη Ρόδο να κάνει βουτιά από βατήρα 6 μέτρων.

Ο ίδιος δεν θέλησε να αποκαλύψει το όνομά του και προτιμά να είναι γνωστός ως «G»

Πρόκειται για έναν Ροδίτη παππού, 92 ετών, ο οποίος ακολουθεί ευλαβικά κανόνες σωστής διατροφής και βουτάει από βατήρα καταδύσεων ύψους έξι μέτρων.

Λατρεύει τις καταδύσεις και κάθε πρωί όπως αποκάλυψε, τρώει τέσσερα ωμά αυγά με λεμόνι και φεύγει έπειτα για την παραλία.

Κι όμως, είναι αλήθεια, βουτάει και μάλιστα τακτικά!

Η προσπάθειά του καταγράφηκε σε βίντεο από λουόμενη, η οποία ανάρτησε το βίντεο στο Instagram.

Η ανάρτησή της:

Την τελευταία μας μέρα στην Ελλάδα, αυτός ο κύριος (πιθανόν στα 80 του) κολύμπησε και σιγά – σιγά ανέβηκε στον ψηλό βατήρα. Με κομμένη την ανάσα όλη η παραλία τον παρακολουθούσε καθώς έριχνε μια ματιά στο καταγάλανο πέλαγος πριν βουτήξει. Για να σας δώσουμε το πλαίσιο, πρόκειται για μία κατασκευή από τσιμέντο περίπου 6 μέτρων στη μέση της θάλασσας. Κολύμπησε 5 λεπτά κόντρα στο κύμα. Ανέβηκε τα 30 απότομα σκαλιά μέχρι την κορυφή και βούτηξε δίνοντας μας το τέλειο 10άρι. Επέστρεψε στην ακτή έπειτα από ακόμη ένα 5λεπτο κολύμπι.

Μια όμορφη αγνή στιγμή που απαθανάτισε ο @mrjesserose που άγγιξε την ψυχή μου και με έκανε να αναρωτηθώ για αυτόν τον κύριο και το μάντρα της ζωής του.

Ζήσε την περιπέτεια! Ο νεότερος εαυτός σου είναι πάντα μέσα σου. Δεν υπάρχει τίποτα να φοβηθείς, παρά ο εαυτός σου. Το να φοβάσαι το αναπόφευκτο είναι μάταιο. Ζήσε, λοιπόν, τη ζωή, ανέφερε χαρακτηριστικά η ανάρτηση.

Στη συνέχεια μάλιστα η γυναίκα έκανε και τη σχετική έρευνά της και κατάφερε να εντοπίσει τον 92χρονο δεινό κολυμβητή, που δεν επιθυμεί περισσότερη δημοσιότητα αλλά χαίρεται για το χαμόγελο που έφερε σε όσους είδαν τη βουτιά του.

Αποκάλυψε και το μυστικό του: Kάθε πρωί τρώει 4 ωμά αυγά με λίγο λεμόνι!

Ελπίζω αυτό να απαντά σε μερικές από τις ερωτήσεις σας – με μερικά ακόμα στοιχεία που προστίθενται παρακάτω:

Εχει ακόμη πολύ ζωντάνια
💜 (αγαπά) τις Καταδύσεις
Είναι χαρούμενος για την ανάρτηση
Αισθάνεται ακόμα νέος και θα συνεχίσει να δείχνει σε όλους ότι η περιπέτεια και οι καταδύσεις δεν σταματούν με την ηλικία!».