Δήμος

Το συγκινητικό μήνυμα της Διεύθυνσης Πληροφορικής και Νέων Τεχνολογιών του Δήμου Ρόδου για τον θάνατο του Βασίλη Καστανάκη

 

Η κηδεία του θα γίνει την Τρίτη 19 Ιουλίου 2022  στις 16:30 από τον Ιερό Ναό Κοιμήσεως Θεοτόκου Ιαλυσού.

Η Διεύθυνση Πληροφορικής και Νέων Τεχνολογιών του Δήμου Ρόδου, βρίσκεται στη δυσάρεστη θέση να αποχαιρετάει σήμερα τον Βασίλη Καστανάκη.
Ο Βασίλης πρώτα από όλα υπήρξε Άνθρωπος, μοναδικός Επιστήμονας και υποδειγματικός υπάλληλος αποτελώντας πάντα στήριγμα για όλους τους συνεργάτες του.
Ήταν η ήρεμη δύναμη ασφάλειας της Διεύθυνσης του Δήμου μας με μοναδικές, γνώσεις, ικανότητες, φιλότιμο και πάθος για τη δουλειά, ενας άνθρωπος αξιόπιστος που ενέπνεε τους γύρω του.
Ποτέ δεν συμβιβάζεται ο άνθρωπος με την έννοια του θανάτου, όμως ο χαμός του ήταν τόσο απρόσμενος και ξαφνικός, τόσο πρόωρος που είναι αδύνατον να το συλλάβει ο νους μας.
Σε ευχαριστούμε για όλα Βασίλη. Καλό σου ταξίδι!
Εκ μέρους της οικογένειας του Βασίλη Καστανάκη, ενημερώνουμε τους φίλους και τους συναδέλφους του, πως η κηδεία θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 19 Ιουλίου, ώρα 16:30 στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου στην Ιαλυσό.
Επιθυμία της οικογένειας τιμώντας την ανιδιοτελή προσφορά του ίδιου σε συλλόγους και συνανθρώπους που έχουν ανάγκη, αντί στεφάνων να κατατεθούν τα χρήματα στον Σύλλογο Γονέων Παιδιών με Νεοπλασματική Ασθένεια Φλόγα.
Εκπρόσωπος της Φλόγας θα βρίσκεται στον προαύλιο χώρο της εκκλησίας με τον κουμπαρά της Φλόγας.