Περιφέρεια

Γιώργος Χατζημάρκος στον Νεκτάριο Σαντορινιό: Το γαρ πολύ της θλίψεως γεννά παραφροσύνη

«Ποιος πολιτικός που πέρασε από το Υπουργείο Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, θα μπορούσε ποτέ να λυπηθεί που δόθηκε λύση σε ένα οξύ πρόβλημα των νησιών;»

Την δήλωση του Νεκτάριου Σαντορινιού, σχετικά με το πλοίο που ναύλωσε η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου για να μεταφέρει τα φορτηγά με προϊόντα στα νησιά της Καρπάθου και της Κάσου, σχολίασε ο Περιφερειάρχης, Γιώργος Χατζημάρκος, ερωτηθείς σχετικά, κατά την διάρκεια συνέντευξής του, σήμερα το πρωί στον Real Voice 99,5.

Ο κ. Χατζημάρκος δήλωσε:

«Το γαρ πολύ της θλίψεως γεννά παραφροσύνη. Με την ανακοίνωσή του ο Νεκτάριος Σαντορινιός έσπασε ένα ακόμη προσωπικό ρεκόρ!

Ποιος πολιτικός που πέρασε από το Υπουργείο Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, θα μπορούσε ποτέ να λυπηθεί που δόθηκε λύση σε ένα οξύ πρόβλημα των νησιών;

Κι όμως! Ο πρώην Αναπληρωτής Υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, δεν κατάφερε να κρύψει την απογοήτευσή του που η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου έδωσε λύση στο πρόβλημα της μεταφοράς εμπορευμάτων στην Κάσο και την Κάρπαθο!

Ο Νεκτάριος Σαντορινιός πέρασε από τη θέση του Αναπληρωτή Υπουργού και δεν κατάλαβε τίποτα, ούτε έμαθε τίποτα  από δημόσια διοίκηση. Η σημερινή φαιδρή και μικρόψυχη  ανακοίνωσή του, αποδεικνύει ότι υπήρξε ένας κατ’ ευφημισμόν υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, όσο υποκριτικό είναι και το ενδιαφέρον του για τα νησιά και τους κατοίκους του.

Η πολιτική μικροψυχία του είναι τόσο μεγάλη που δεν διστάζει να γελοιοποιείται συστηματικά, στην προσπάθειά του να αποδομήσει το έργο της  Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου.

Η κραυγαλέα  γελοιοποίησή του στο θέμα του Εθνικού Θεάτρου Ρόδου, δεν του έβαλε μυαλό. Δεν κρύβει τη στενοχώρια του κάθε φορά που δίνονται λύσεις, διότι αυτό του στερεί τη δυνατότητα να παίζει και να αξιοποιεί πολιτικά τα προβλήματα. Αυτό είναι παρακμή.  Το πάτο του προσωπικού του βαρελιού, δεν τον έχουμε δει ακόμη”.