Αστυνομική δράση για θέματα οδικής ασφάλειας Βεβαίωση παραβάσεων συλλήψεις – κατασχέσεις

 

Στο πλαίσιο επιχειρησιακού σχεδιασμού της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Νοτίου Αιγαίου, πραγματοποιήθηκε χθες (22 Ιουνίου 2022) στη Ρόδο στοχευμένη αστυνομική δράστη για την αντιμετώπιση  παραβατικών συμπεριφορών εστιάζοντας στα θέματα οδικής ασφάλειας.

 

Αστυνομική δράση πραγματοποιήθηκε χθες στη Ρόδο με στόχο τον έλεγχο παραβατικών συμπεριφορών εστιάζοντας σε θέματα οδικής ασφάλειας

Η αστυνομική δράση, η όποια οργανώθηκε από τη Διεύθυνση Αστυνομίας Α’ Δωδεκανήσου, υλοποιήθηκε από κλιμάκια ελέγχων που συγκροτήθηκαν με συμμετοχή αστυνομικών από τις Υπηρεσίες Τάξης και Τροχαίας της Ρόδου, με τα απαραίτητα μέσα και εξοπλισμό.

Η εξόρμηση κάλυψε όλο φάσμα των αστυνομικών αρμοδιοτήτων και περιλάμβανε ελέγχους σε άτομα και αυτοκίνητα, καθώς επίσης βεβαίωση παραβάσεων και συλλήψεις – κατασχέσεις σε συντρέχουσα περίπτωση.

Ειδικότερα ως προς τα αποτελέσματα:

•    Ελέγχθηκαν 160 άτομα και 110 οχήματα.
•    Συνελήφθη ένας ημεδαπός για υποκλοπή μεταφορικού έργου
•    Βεβαιώθηκαν 29 παραβάσεις του Κ.Ο.Κ..

Παρόμοιες επιχειρησιακές δράσεις που έχουν ως κύρια χαρακτηριστικά την αυξημένη αστυνομική παρουσία και τη διενέργεια στοχευμένων ελέγχων, θα συνεχιστούν και σε άλλα νησιά του Νοτίου Αιγαίου.

Please follow and like us:

Κάντε το πρώτο σχόλιο

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.