Ευδοκία Κατσάνη: «Υπηρετούμε το αύριο»
Περιφέρεια

Οι πρώτες άδειες πολυθέσιων ταξί στην Ελλάδα, στα νησιά των Κυκλάδων

 

Στο Γραφείο του Περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου κ. Γ.  Χατζημάρκου στη Ρόδο βρέθηκε σήμερα, η Αντιπεριφερειάρχης Μεταφορών κι Επικοινωνιών Κυκλάδων κΕυδοκία Κατσάνη.

Ευδοκία Κατσάνη: «Υπηρετούμε το αύριο»

Η κ. Κατσάνη παρέδωσε στον κ. Περιφερειάρχη τις πρώτες άδειες πολυθέσιων ταξί για νησιά των Κυκλάδων, οι οποίες και υπεγράφησαν αρμοδίως.

 

Η κ. Κατσάνη δήλωσε σχετικά:

«Η πρώτη και μόνη Περιφέρεια στην Ελλάδα που ηγήθηκε του εκσυγχρονισμού του θεσμικού πλαισίου των μεταφορών και απάντησε σε συνεργασία με το Υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών σε ένα πάγιο αίτημα του κλάδου των ταξί, σήμερα εξέδωσε τις πρώτες άδειες πολυθέσιων ταξί στην ιστορία της Ελλάδας, σε νησιά των Κυκλάδων.

Θέλω να ευχαριστήσω τον Περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου κ. Γ. Χατζημάρκο και τον Υφυπουργό Μεταφορών κ. Μ. Παπαδόπουλο, τόσο για την εμπιστοσύνη πολύ δε περισσότερο για το ανοιχτό μυαλό τους και τον αγώνα τους για την βελτίωση του επιπέδου εξυπηρέτησης των κατοίκων και επισκεπτών των νησιών μας.

Η ζωή μας δείχνει πως μόνο με αντανακλαστικά μπορούμε να ανταποκριθούμε στις προκλήσεις της περιόδου.

Αυτά τα αντανακλαστικά στην Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου είναι ο καθημερινός οδηγός ενός έργου που παράγει αποτελέσματα προς όφελος των νησιωτών».