Στην Τήλο ο πρώτος αγώνας της σειράς OCR το OCR Elephants.
Αθλητικά

Στην Τήλο ο πρώτος αγώνας της σειράς OCR το OCR Elephants.

Η Τήλος διοργανώνει τον πρώτο OCR αγώνα σε ελληνικό νησί και πρωτοπορεί ξανά

Μετά την ανάδειξή της σε πρωτοπόρο της κυκλικής οικονομίας στην Ελλάδα, μέσω του προγράμματος “Just Go Zero” της Polygreen, η Τήλος βρίσκεται και πάλι στο επίκεντρο, αυτή τη φορά ως τόπος φιλοξενίας εναλλακτικών αθλοτουριστικών δραστηριοτήτων.

Στο νησί των Δωδεκανήσων, πρόκειται να διεξαχθεί αυτό το καλοκαίρι ο πρώτος αγώνας της σειράς OCR σε ελληνικό νησί, το OCR Elephants.

Το event θα λάβει χώρα το Σαββατοκύριακο 25/06-26/06 και θα περιλαμβάνει 3 αγώνες.

Το Σάββατο, 25 Ιουνίου το πρωί, είναι προγραμματισμένος αγώνας δρόμου με εμπόδια.

Τα εμπόδια είναι τόσο φυσικά όσο και τεχνητά και έχουν να κάνουν, μεταξύ άλλων, με αναρρίχηση σε τοίχο, rope climbing και κολύμπι, ένας επιστημονικά σχεδιασμένος στίβος μάχης που απαιτεί, τόσο δύναμη όσο και αντοχή.

Το απόγευμα του Σαββάτου είναι στο πρόγραμμα αγώνας δρόμου 5 χιλιομέτρων για όλο τον κόσμο, ενώ την Κυριακή θα λάβουν χώρα fitness and mind games, τύπου Survivor.

Οι διοργανωτές, μάλιστα, εξασφάλισαν την, εν είδει guest star, παρουσία 3 πρώην παικτών του reality επιβίωσης.

Πρόκειται για τους Άσπα Πρεδάρη, τον Σάββα Κάλφα και την Σοφιάννα Αβραμάκη, που αναμένεται να προσθέσουν μια ξεχωριστή πινελιά στο ηχόχρωμα της διοργάνωσης.

Οι αγώνες συνδιοργανώνονται από τον Ζαφείρη Οικονόμου, ιδιοκτήτη του Tilos Street Workout by Zafiris, έναν open air αθλητικό πολυδώρου πάνω στην άμμο και τον Στράτο Χουβαρδά, ιδιοκτήτη γυμναστηρίου.

Παράλληλα, το event υποστηρίζεται από ένα δυναμικό χορηγικό πρόγραμμα, χάρη στο οποίο έχουν εξασφαλιστεί χρηματικά έπαθλα και δώρα για τους 3 πρώτους νικητές κάθε αγώνα, ενώ έχουν προβλεφθεί μετάλλια, αναμνηστικά και παραδοσιακά προϊόντα για όλους τους συμμετέχοντες.

Πέραν αυτών, υπάρχει πρόνοια για προνομιακές τιμές στα καταλύματα των αθλητών και διευκολύνσεις στις μετακινήσεις τους.

 

Για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να επικοινωνήσετε στα τηλέφωνα: 6937539151 και 6948466863».