Δεκτή η παραίτηση του Διοικητή του Νοσοκομείου Ρόδου Γρ.Ρουμάνη
Ρόδος

Δεκτή η παραίτηση του Διοικητή του Νοσοκομείου Ρόδου Γρ.Ρουμάνη

Δεκτή έγινε η παραίτηση του διοικητή του Νοσοκομείου Ρόδου κ.Γρηγόρη Ρουμάνη  με αποτέλεσμα το Νοσηλευτικό  ίδρυμα να τελεί υπό προσωρινή διοίκηση.

Να υπενθυμίσουμε ότι :

Η παραίτησή του κ. Γρηγόρη Ρουμάνη, είχε υποβληθεί την 1η Απριλίου και χθες έγινε δεκτή με κοινή απόφαση του υπουργού Υγείας κ. Αθανάσιου Πλεύρη και της αναπληρώτριας υπουργού Υγείας κ. Ασημίνας Γκάγκα.

Η αποδοχή της παραίτησης στάλθηκε  για δημοσίευση στην εφημερίδα της Κυβερνήσεως.

Με την ίδια απόφαση των υπουργών παύει να ισχύει και η από 17 Ιουλίου 2020 απόφαση με την οποία ανατέθηκαν στον κ. Ρουμάνη παράλληλα καθήκοντα διοικητή και στο Γ.Ν. Καρπάθου.

Αναμένεται σύντομα να διοριστεί νέος διοικητής και στο Nοσοκομείο Ρόδου και στο Nοσοκομείου Καρπάθου.

Στο υπουργείο Υγείας βρίσκονται ονόματα για τις θέσεις αυτές και πιθανόν και σήμερα αναμένονται να οριστικοποιηθούν οι αποφάσεις και να γίνουν οι σχετικές ανακοινώσεις.

Στη χθεσινή κοινή απόφαση του υπουργού Υγείας και της αναπληρώτριας υπουργού Υγείας, αναφέρονται τα εξής:

«ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΥΜΕ

1. Αποδεχόμαστε την παραίτηση του Διοικητή του Γ.Ν. ΡΟΔΟΥ «Α. ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ» αρμοδιότητας της 2ης Υ. Πε. Πειραιώς και Αιγαίου, κ. ΡΟΥΜΑΝΗ ΓΡΗΓΟΡΙΟΥ του Γεωργίου.

2. Παύει να ισχύει η αριθμ. Γ4β/Γ.Π. οικ. 44628/14-7-2020 (ΑΔΑ: 9Κ31465ΦΥΟ-6ΗΘ, ΦΕΚ 527/ΥΟΔΔ/17-7-2020) απόφαση του Υπουργού Υγείας με την οποία ανατέθηκαν στον ΡΟΥΜΑΝΗ ΓΡΗΓΟΡΙΟ παράλληλα καθήκοντα Διοικητή και στο Γ.Ν. ΚΑΡΠΑΘΟΥ «ΑΓΙΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Ο ΚΑΡΠΑΘΙΟΣ»

Η παρούσα απόφαση να δημοσιευθεί στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως.