16χρονος Λευτέρης Ρόδος: Απαντήσεις προσπαθεί να βρει η οικογένεια του έφηβου μετά την ξαφνική απώλειά του.
Ρόδος

16χρονος Λευτέρης Ρόδος: Απαντήσεις προσπαθεί να βρει η οικογένεια του έφηβου μετά την ξαφνική απώλειά του.

 

«Δεν κράτησαν το παιδί στο νοσοκομείο» καταγγέλλει ο πατέρας του 16χρονου που πέθανε

Συγκλονίζει ο πατέρας του 16χρονου  που πέθανε από υψηλό πυρετό 

Τη διενέργεια Ένορκης Διοικητικής Εξέτασης (ΕΔΕ) διέταξε το υπουργείο Υγείας προκειμένου να διερευνηθούν τα αίτια θανάτου του 16χρονου Λευτέρη Αγρέλλη από τη Ρόδο, ο οποίος άφησε την τελευταία του πνοή από υψηλό πυρετό.

Μάλιστα, μετά την καταγγελία του πατέρα ότι οι γιατροί στο Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών του Νοσοκομείου Ρόδου δεν έδειξαν τη δέουσα προσοχή στο παιδί του, δεν αποκλείεται να υπάρξει και εισαγγελική παρέμβαση.

Για τον λόγο αυτό, το Υπουργείο διέταξε Ένορκη Διοικητική Εξέταση, προκειμένου να διερευνηθούν πλήρως τα αίτια του θανάτου.

Μιλώντας στην Πρωινή Ενημερωτική Ζώνη του RealVoice 99.5  ο πατέρας του άτυχου 16χρονου Γιώργος Αγρέλλης δήλωσε ότι “περιμένω την ένορκη διοικητική εξέταση που διέταξε το υπουργείο υγείας και μετά θα κινηθώ νομικά”

Ο πατέρας του 16χρονου κατήγγειλε σήμερα στον RealVoice 99.5  ότι οι γιατροί στο Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών δεν  έδειξαν τη δέουσα σημασία όταν ο 16χρονος πήγε για πρώτη φορά στο Νοσοκομείο

«Εγώ θέλω να πάρω απάντηση, γιατί την πρώτη μέρα που πήγε με υψηλό πυρετό δεν του έκαναν οι γιατροί εισαγωγή!

«Με υψηλό πυρετό και με ιστορικό καρδιάς δεν κράτησαν το παιδί για νοσηλεία. Μας έστειλαν σπίτι με αντιπυρετικά» δήλωσε o κ.Αγρέλλης   ζητώντας να μάθει γιατί πέθανε το παιδί του.

«Με τέτοιο ιατρικό ιστορικό και χωρίς να του κάνουν αιματολογικές εξετάσεις μας έδιωξαν από το νοσοκομείο», είπε ο πατέρας του 16χρονου από τη Ρόδο ο οποίος άφησε την τελευταία του πνοή από υψηλό πυρετό – «Το έφτασα 16 χρονών για να το χάσω. Γιατί;» αναρωτήθηκε ο πατέρας

Στην ανακοίνωση που εξέδωσε το Νοσοκομείο για την περίπτωση του 16χρονου αναφέρονται τα εξής:

«Ο Αγρέλλης Ελευθέριος διακομίστηκε την 21/5/2022 στο ΤΕΠ και εισήχθη στην παιδιατρική κλινική με υψηλό πυρετό και διάγνωση σηψαιμία πνεύμονα και ενδοκαρδίτιδα. Έλαβε φαρμακευτική αγωγή και σταδιακά παρουσίασε βελτίωση της κλινικής του εικόνας.

Την 23/5/2022 αιφνιδίως η κλινική του εικόνα παρουσίασε ραγδαία επιδείνωση, λόγω μεγάλης συλλογής υγρών στους πνεύμονες και κρίθηκε απαραίτητη η άμεση διακομιδή του στο Νοσοκομείο Παίδων “Αγία Σοφία”, η οποία πραγματοποιήθηκε από το ΕΚΑΒ».