Συνάντηση του Αντιδημάρχου Στράτου Καρίκη με συμβασιούχους εργαζόμενους του Δήμου Ρόδου
Δήμος

Συνάντηση του Αντιδημάρχου Στράτου Καρίκη με συμβασιούχους εργαζόμενους του Δήμου Ρόδου

Συνάντηση με συμβασιούχους εργαζόμενους του Δήμου Ρόδου, οι οποίοι συμμετείχαν στην 24ωρη πανελλαδική κινητοποίηση  της ΠΟΕ-ΟΤΑ, είχε χθες Τρίτη 24 Μαΐου ο Αναπληρωτής Δημάρχου & Αντιδήμαρχος Προσχολικής Αγωγής-Μετανάστευσης, κ. Στράτος Καρίκης.

Οι εργαζόμενοι,  εξέθεσαν στον κ. Καρίκη τα αιτήματά τους για την μονιμοποίηση όλων των υπαλλήλων που απασχολούνται με επαναλαμβανόμενες συμβάσεις  (εργαζόμενοι COVID-19, εργαζόμενοι ΕΣΠΑ που απασχολούνται σε δημοτικούς παιδικούς σταθμούς, ΚΔΑΠ, ΚΔΑΠ-ΜΕΑ, κοινωνικές δομές, εργαζόμενοι στο «Βοήθεια στο Σπίτι», σχολικές καθαρίστριες, εργαζόμενοι που απασχολούνται συνεχόμενα σε εντολή δικαστικών αποφάσεων και στα προγράμματα Άθλησης για Όλους κ.ά.), αλλά και την άμεση άρση της απαγόρευσης προσλήψεων μόνιμου προσωπικού «ώστε οι δήμοι να καλυφθούν τα κενά σε ανθρώπινο δυναμικό».

Ο κ. Καρίκης, δήλωσε στα μέλη των επιτροπών αγώνα του Δήμου Ρόδου ότι η Δημοτική Αρχή του Αντώνη Καμπουράκη συμμερίζεται τις θέσεις και τις ανάγκες τους και κρίνει απολύτως αναγκαία την παρουσία τους και τη συνέχιση της παροχής των υπηρεσιών τους. Τόνισε, ότι οι εργαζόμενοι θα έχουν την αμέριστη υποστήριξή της Δημοτικής Αρχής στις διεκδικήσεις τους. Συγκεκριμένα, ο κ. Καρίκης, είπε ότι ο Δήμαρχος, κ. Α. Καμπουράκης και ο ίδιος θα εισηγηθούν στα αρμόδια όργανα του Δήμου, τη λήψη όλων των αποφάσεων για τη στήριξη των δίκαιων αιτημάτων τους.

 

 

Εκ του γραφείου τύπου