Τρίποντα από τους μαθητές των δημοτικών σχολείων της Ρόδου σε εκδήλωση της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου 
Αθλητικά

Τρίποντα από τους μαθητές των δημοτικών σχολείων της Ρόδου σε εκδήλωση της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου 

Ο  Αντιπεριφερειάρχης Αθλητισμού Δωδεκανήσου Νίκος Νικολής επισημαίνει σε ανάρτηση του τα εξής :
Η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου σε συνεργασία με την Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης (ΕΟΚ) και την Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Δωδεκανήσου συνδιοργανώνουν στη Ρόδο τη δράση “ΤΡΙΠΟΝΤΑ ΣΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ”.
550 μαθητές και μαθήτριες από τα δημοτικά σχολεία της Ρόδου, της Ιαλυσού, του Έμπωνα και της Δαματριάς συμμετέχουν στη δράση αυτή με σκοπό να γνωρίσουν το άθλημα της καλαθοσφαίρισης.
Η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου στηρίζει δράσεις που φέρνουν τα παιδιά πιο κοντά στον αθλητισμό, γιατί ο αθλητισμός είναι υγεία, είναι ζωή, είναι παιδεία!
Πολλά μπράβο στην Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης (ΕΟΚ) και την Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Δωδεκανήσου γι’ αυτή την διοργάνωση αλλά και στα παιδιά για τη μεγάλη συμμετοχή τους!
Το πρόγραμμα υλοποιείται από την Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης, με την έγκριση του Υπουργείου Παιδείας, με στόχο την προώθηση του αθλήματος της καλαθοσφαίρισης σε αγόρια και κορίτσια μικρής ηλικίας βάσει συγκεκριμένων αρχών και αξιών του αθλητισμού, όπως είναι η αλληλεγγύη, ο σεβασμός και η δικαιοσύνη.
Η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου στηρίζει δράσεις που φέρνουν τα παιδιά πιο κοντά στον αθλητισμό, γιατί ο αθλητισμός είναι υγεία, είναι ζωή, είναι παιδεία