Γιώργος Λεονταρίτης: "Η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου δεν βρίσκεται τυχαία στην κορυφή του Ελληνικού Τουρισμού κάθε χρόνο" (ΗΧ)
Περιφέρεια

Γιώργος Λεονταρίτης: “Η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου δεν βρίσκεται τυχαία στην κορυφή του Ελληνικού Τουρισμού ” (ΗΧ)

 

Στην Περιφέρεια Ν. Αιγαίου συνεχίζουμε την “συλλογή” βραβείων

Οι επιτυχίες μας έχουν αποτύπωμα στην κοινωνία, δηλώνει ο Χωρικός Αντιπεριφερειάρχης Κυκλάδων Γιώργος Λεονταρίτης

“Στην Περιφέρεια Ν. Αιγαίου συνεχίζουμε τη «συλλογή» βραβείων που μεταφράζονται σε εισόδημα και ευημερία για τους συμπολίτες μας.

Αυτά τα βραβεία ανήκουν σε όλους” δήλωσε στο Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων του Real Voice 99,5 και την Ρένα Παυλάκη, ο Χωρικός Αντιπεριφερειάρχης Κυκλάδων Γιώργος Λεονταρίτης,, σχετικά με τα δύο νέα βραβεία που για μια ακόμη συνεχή χρονιά κέρδισε η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου,  για τη συνεργασία THE RHODES CO-LAB & την στρατηγική online προώθησης για το 2021.

Ο κ. Λεονταρίτης είπε ότι βρισκόμαστε μπροστά σε μια εξαιρετική χρονιά και σημείωσε ότι οι επιδόσεις του Νοτίου Αιγαίου, ακόμα και στα χρόνια της πανδημίας, είναι αποτέλεσμα της στρατηγικής επιλογής της Περιφερειακής Αρχής, από το ξεκίνημα της πρώτης θητείας της το 2014, να θέσει τον τουρισμό σε πρώτη προτεαριότητα, επιλογή που δικαιώθηκε απόλυτα και συνεχίζει να δικαιώνεται, με συγκεκριμένο και μετρήσιμο αποτέλεσμα στις κοινωνίες των νησιών.

“Στόχος μας ήταν να ανέβουμε στην κορυφή. Τώρα στόχος μας είναι να διατηρηθούμε στην κορυφή” δήλωσε χαρακτηριστικά ο κ. Λεονταρίτης.

Ακούστε τον εδώ:

Πηγή Real Voice 99.5