Γ.Χατζημάρκος: "Η ίδρυση του ΦοΔΣΑ Νοτίου Αιγαίου, πυροδότησε μια αλυσίδα έργων και πρωτοβουλιών που τα νησιά μας είχαν ανάγκη χθες"
Περιφέρεια

Γ.Χατζημάρκος: “Η ίδρυση του ΦοΔΣΑ Νοτίου Αιγαίου, πυροδότησε μια αλυσίδα έργων και πρωτοβουλιών που τα νησιά μας είχαν ανάγκη χθες”

Γ.Χατζημάρκος: “Η ίδρυση του ΦοΔΣΑ Νοτίου Αιγαίου, πυροδότησε μια αλυσίδα έργων και πρωτοβουλιών που τα νησιά μας είχαν ανάγκη χθες”

“Με τον Μανώλη Γραφάκο, συνεργαζόμαστε καθημερινά εδώ και δύο χρόνια. Η ίδρυση του ΦοΔΣΑ Νοτίου Αιγαίου, πυροδότησε μια αλυσίδα έργων και πρωτοβουλιών που τα νησιά μας είχαν ανάγκη χθες. Στα γραφεία μας στην Ρόδο, είχαμε την ευκαιρία να δούμε ξανά όλα τα ανοικτά θέματα νησί-νησί” επισημαίνει με ανάρτηση του στα social media ο περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου κ.Γιώργος Χατζημάρκος
Ο περιφερειάρχης τονίζει ότι : “Όλες τις πληγές που κλείνουμε μεθοδικά και επίμονα με σωστό σχεδιασμό και συνεργασία.
Ο Πρόεδρος της ΠΕΔ Νοτίου Αιγαίου και Δήμαρχος Ρόδου Αντώνης Καμπουράκης, ο Γενικός Γραμματέας Διαχείρισης Στερεών Αποβλήτων Μανώλης Γραφάκος και ο Περιφερειάρχης και Πρόεδρος του ΦοΔΣΑ Ν. Αιγαίου, βρίσκονται στην ίδια πλευρά, αυτή της αποκατάστασης του Περιβάλλοντος με τρόπο που θα μας κάνει περήφανους.
Όπως ακριβώς η πρωτοβουλία που πάμε σήμερα στην Τήλο να παρουσιάσουμε, το πρόγραμμα “Just go Zero”, την διαχείριση των στερεών αποβλήτων με μηδενικό υπόλειμμα ! Ναι, με μηδενικό υπόλειμμα. Γιατί, και αυτό έγινε πράξη στην Περιφέρεια που αγαπά την πρόοδο, την καινοτομία, το Αύριο.
Το πρόγραμμα που αποδεικνύει στην πράξη ότι όταν δουλεύουμε συγκροτημένα όλοι οι στόχοι είναι εφικτοί”