Δημοτικός Οργανισμός Πρόνοιας Δήμου Ρόδου: Ευχαριστίες σε πολίτες, συλλόγους και επιχειρήσεις για την προσφορά τους στο συσσίτιο 
Δήμος

Δημοτικός Οργανισμός Πρόνοιας Δήμου Ρόδου: Ευχαριστίες σε πολίτες, συλλόγους και επιχειρήσεις για την προσφορά τους στο συσσίτιο 

 

Με αφετηρία την αγάπη προς τον συνάνθρωπο και “όχημα” την αλληλεγγύη τις Άγιες Ημέρες του Πάσχα, σύλλογοι – φορείς, επιχειρήσεις, ιδιώτες προσέφεραν είδη για τις ανάγκες της Δομής Παροχής Συσσιτίου του Δημοτικού Οργανισμού Πρόνοιας Ρόδου, όπως άρτο ,τρόφιμα μακράς διαρκείας , κρέατα , πασχαλινά γλυκίσματα και λαχανικά .

Συγκεκριμένα προσέφεραν οι παρακάτω :

· Η Ισραηλίτικη Κοινότητα Ρόδου

· Η επιχείρηση ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑΣ Α.Ε.

· Η Διεύθυνση Πρωτογενούς Τομέα του Δήμου Ρόδου

· Ο κ. Γκορτσίλας Δημήτριος

· Η κ. Δαμιανάκη Μαρία

· Η κ. Καλαντζή Μαρία

Επίσης, σημαντική βοήθεια προσέφεραν στη μνήμη της Άννας Καψωμενάκη, οι οικογένειες Μ. Μπουτάτη και Β. Χιώτη καθώς και οι κυρίες Ελένη Υψηλάντη, Ήβη Στεργιοπούλου και Ιωάννα Χατζηγαβριήλ .

Τέλος, ο Σύνδεσμος Διαιτητών Καλαθοσφαίρισης Δωδεκανήσου προσέφερε είδη τροφίμων σε ωφελούμενους των προγραμμάτων του Ιδρύματός μας.

Σε όλους τους παραπάνω ο Πρόεδρος του Δημοτικού Οργανισμού Πρόνοιας κ. Γεώργιος – Ευθύμιος Τριάντος και τα μέλη του Δ.Σ. εκφράζουν τις θερμές τους ευχαριστίες και τους συγχαίρουν για την ευγενική και γενναιόδωρη προσφορά τους .

Εύχονται σε όλους Χρόνια Πολλά, Υγεία και να τους διακατέχει πάντα το αίσθημα της αγάπης και αλληλεγγύης προς το συνάνθρωπο.