Γ.Χατζημάρκος: "Ένα ακόμα έργο, που νησί μας περίμενε επι δεκαετίες. Το δίκτυο αποχέτευσης στον Γυαλό της Σύμης, ξεκινά άμεσα"
Περιφέρεια

Γ.Χατζημάρκος: “Ένα ακόμα έργο, που νησί μας περίμενε επι δεκαετίες. Το δίκτυο αποχέτευσης στον Γυαλό της Σύμης, ξεκινά άμεσα”

Ξεκινά άμεσα ένα σημαντικό έργο στο νησί της Σύμης  Το δίκτυο αποχέτευσης στον Γυαλό της Σύμης  Ένα έργο για το οποίο η Σύμη περίμενε δεκαετίες
Ο Περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου Γιώργος Χατζημάρκος, έκανε την ακόλουθη ανάρτηση στα Μέσα κοινωνικής δικτύωσης:
“Ένα ακόμα έργο, που νησί μας περίμενε επι δεκαετίες. Το δίκτυο αποχέτευσης στον Γυαλό της Σύμης, ξεκινά άμεσα.
Συνηθίσαμε πλέον να εκτελούμε έργα που δεν είναι της αρμοδιότητας μας, αλλά αυτό δεν μας πειράζει, αντίθετα, μας γεμίζει ικανοποίηση.
Βάζουμε την μεγαλύτερη πλάτη που μπορούμε και αυτό το κάνουμε με χαρά γιατί δεν θέλουμε να χάσει κανένα νησί μας την παραμικρή ευκαιρία για καλύτερες υποδομές.
Το έργο των δικτύων του Γυαλού της Σύμης, το εντάξαμε στο ΕΣΠΑ 2014-2020 υποκαθιστώντας τον Δήμο Σύμης που μας το ζήτησε. Το ωριμάσαμε, το δημοπρατήσαμε και έφτασε η ώρα της σχετικής εργολαβικής σύμβασης που υπογράψαμε μαζί με τον Πρόεδρο της ΔΕΥΑ Σύμης, Ηλία Χάσκα.
Ένα ακόμα έργο, που σηκώνει στην πλάτη της η υπηρεσία με το λιγότερο προσωπικό στην Ελλάδα, μόνο για να αποδείξει ότι η αγάπη για την δουλειά σου μπορεί να καλύψει πολλά κενά.
Νησί-Νησί, Έργο-Έργο, κάθε μέρα✌️
Υπεύθυνα”
Μπορεί να είναι εικόνα 1 άτομο και κείμενο που λέει "#ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΝΗΣΙ+ΕΡΓΟ S Δίκτυο Αποχέτευσης Αιγιαλού ΣΥΜΗΣ F Υπογραφή Εργολαβικής Σύμβασης 1.875.336,88€"