Μεγάλη Συμμετοχή στην Απεργιακή Κινητοποίηση
Ρόδος

Μεγάλη Συμμετοχή στην Απεργιακή Κινητοποίηση

Με μεγάλη συμμετοχή πραγματοποιήθηκε η κινητοποίηση για την απεργία που προκήρυξε η Γ.Σ.Ε. και στήριξε το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Ρόδου με το σύνολο των σωματείων που ανήκουν στη δύναμή του.
Η κινητοποίηση έγινε σε συνεργασία με την Ομοσπονδία Επαγγελματιών Βιοτεχνών Εμπόρων Δωδεκανήσου.
Κεντρικοί ομιλητές στην απεργιακή συγκέντρωση που πραγματοποιήθηκε στο Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Ρόδου ήταν ο Πρόεδρος του Ε.Κ.Ρ, Εγγλέζος Παναγιώτης και ο Πρόεδρος της Ομοσπονδίας Επαγγελματιών Βιοτεχνών Εμπόρων Δωδεκανήσου, Τσούλλος Νικόλαος. Επίσης χαιρετισμούς απήυθυναν εκπρόσωποι της ΑΔΕΔΥ, του Συλλόγου Δασκάλων και Νηπιαγωγών και των Σωμάτων Ασφαλείας.
Το κύριο σύνθημα ήταν «Ο μισθός ΔΕ ΦΤΑΝΕΙ!! Ο λογαριασμός
ΔΕ ΒΓΑΙΝΕΙ!!»
Ακολούθησε μεγαλειώδης πορεία στους δρόμους της πόλης με τερματισμό στην Πλατεία Δημαρχείου. Αντιπροσωπεία των απεργών συναντήθηκε με τον Περιφερειάρχη στον οποίο επιδόθηκαν τα ψηφίσματα και των δύο φορέων. Ο Περιφερειάρχη, κος Χατζημάρκος Γεώργιος, αναγνώρισε τα δίκαια αιτήματα και δεσμεύτηκε ότι θα τα μεταφέρει στην Κυβέρνηση.
Οι αγώνες δεν σταματούν εδώ!! Συνεχίζουμε μέχρι και ο τελευταίος εργαζόμενος να μπορεί να έχει εισόδημα και να μπορεί να ζήσει αυτός και η οικογένειά του αξιοπρεπέστατα!!
ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ!!
ΚΑΝΕΙΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΣ ΤΟΥ!!
ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΘΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΜΕ!!
ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΕΓΓΛΕΖΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΦΡΑΝΤΖΟΛΑΚΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ