Χρήστος Μπάρδος: "Η Περιφερειακή Αρχή αντιπαρατίθεται με σθένος απέναντι σε κάθε “συμφέρον”, μικρό ή μεγάλο από όπου κι αν προέρχεται"
Περιφέρεια

Χρήστος Μπάρδος: “Η Περιφερειακή Αρχή αντιπαρατίθεται με σθένος απέναντι σε κάθε “συμφέρον”, μικρό ή μεγάλο από όπου κι αν προέρχεται”

«Η Περιφερειακή Αρχή αντιπαρατίθεται με σθένος απέναντι σε κάθε “συμφέρον”, μικρό ή μεγάλο από όπου κι αν προέρχεται. Κι αυτό  εξοργίζει έναν κόσμο που προφανώς που έχασε το “μέλι” Είναι άλλο πράγμα να υπηρετείς το κοινό καλό και άλλο να υπηρετείς “συμφέροντα”».

Με αυτό τον τρόπο ο Αντιπεριφερειάρχης Πολιτισμού και μέλος της Οικονομικής Επιτροπής της ΠΝΑι, Χρήστος Μπάρδος  – μιλώντας στο Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων του Real Voice 99,5, σχολίασε την στάση της παράταξης της μείζονος μειοψηφίας του Περιφερειακού Συμβουλίου και ειδικότερα του επικεφαλής της, Μανώλη Γλυνού.

Αφορμή οι ψευδείς ισχυρισμοί του Μανώλη Γλυνού, τόσο κατά την πρόσφατη συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου, όσο και σε δηλώσει του σε ΜΜΕ, ισχυρισμοί που αφορούν τεχνικά χαρακτηριστικά του έργου της Β΄φάσης του Φράγματος Γαδουρά, που δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα, σε μια διαρκή πολεμική κατά του έργου, που στόχο έχει την Περιφερειακή Αρχή.

Ο κ. Μπάρδος είπε ότι εν γνώσει τους ψεύδονται αφού όλα τα στοιχεία που αφορούν το έργο είναι αναρτημένα στο διαδίκτυο, προσβάσιμα σε όλους, κατά συνέπεια δεν μπορεί να δικαιολογηθεί άγνοια.

Σημειώνεται ότι στην Οικονομική Επιτροπή τα δύο μέλη της παράταξης Γλυνού, οι περιφερειακοί σύμβουλοι Παγκάς και Παρδαλός, καταψήφισαν τη σύναψη προγραμματικής σύμβασης μεταξύ Περιφέρειας, ΔΕΥΑΡ και Δήμου για την δεύτερη φάση του Φράγματος Γαδουρά που θα υδροδοτήσει το κεντρικό και νότιο , πιο γρήγορα αναπτυσσόμενο τμήμα του νησιού της Ρόδου.

«Αυτό το έργο έχει υπονομευτεί, τους έχει στοιχειώσει από το ξεκίνημά του. Από την πρώτη φάση. Και συνεχίζουν να το υπονομεύουν. Ταράξαμε τα νερά, ταράξαμε τα δεδομένα και αυτό εξοργίζει έναν κόσμο που προφανώς έχασε το μέλι» δήλωσε ο Χρήστος Μπάρδος υπενθυμίζοντας τα γεγονότα του Αυγούστου 2017, όταν η πόλη της Ρόδου κινδύνευσε να μείνει χωρίς νερό. Και πρόσθεσε πως «όσο κι αν ενοχλεί, όση πολεμική κι αν δεν δέχεται, η Περιφερειακή Αρχή θα συνεχίσει να λειτουργεί για το κοινό καλό και να κλείνει πληγές δεκαετιών σε όλα τα μέτωπα».

Ο κ Μπάρδος σημείωσε ακόμη την διαφορετική στάση που κρατά ο Μανώλης Γλυνός , ο οποίος μέσα στο Περιφερειακό Συμβούλιο εμφανίζεται συναινετικός και δίνει τα εύσημά του στον Περιφερειάρχη  αλλά όταν μιλά στα ΜΜε, απολογείται για την συναίνεση που δείχνει!

 

Ακούστε τις δηλώσεις του Αντιπεριφερειάρχη