Περισσότερα από 2.500 καλλωπιστικά και δέντρα στο νησί της Κω από το Περιφερειακό Φυτώριο
Περιφέρεια

Περισσότερα από 2.500 καλλωπιστικά και δέντρα στο νησί της Κω από το Περιφερειακό Φυτώριο

Δρομολογούνται δράσεις και σε άλλα νησιά
Σε μία από τις μεγαλύτερες δράσεις του προέβη σήμερα το Φυτώριο της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου, στέλνοντας στο νησί της Κω λαχανοκομικά φυτάρια, ζαρντινιέρες καλλωπιστικά φυτά και δέντρα που προορίζονται για δημοτικά σχολεία, βρεφονηπιακούς σταθμούς, ειδικά σχολεία κ.α.
Χάρη στις συντονισμένες ενέργειες του Αντιπεριφερειάρχη κ. Χαλκιδιού, του Επάρχου κ. Καμπάνη, του περιφερειακού συμβούλου κ.Κρητικού, της Προέδρου της εταιρείας «Γαληνός» κ.Νάκη και του γεωπόνου της Κω, με τον Πρόεδρο και τη Διοίκηση του Περιφερειακού Φυτωρίου εκπαιδευτικές μονάδες, όπως δημοτικά σχολεία, βρεφονηπιακοί σταθμοί και ειδικά σχολεία, παρέλαβαν 30 ζαρντινιέρες, 160 φυτοχώματα, 30 γλάστρες και περισσότερα από 2.500 καλλωπιστικά και δέντρα.
Μετά τη Ρόδο, την Κάλυμνο, τους Λειψούς, τη Λέρο, το Αγαθονήσι, το Καστελλόριζο, ο Πρόεδρος, Μιχάλης Λουλούς με την Διοίκηση της Εταιρείας καθημερινά δρομολογούν δράσεις, ώστε να εξυπηρετηθούν τα νησιά στο σύνολο τους.
«Διοίκηση και προσωπικό με τις κατευθύνσεις του Περιφερειάρχη κ. Γιώργου Χατζημάρκου εργαζόμαστε καθημερινά για να πραγματοποιήσουμε δράσεις και παρεμβάσεις στο σύνολο της Περιφέρειας», δήλωσε σχετικά ο Πρόεδρος του Φυτωρίου, Μιχάλης Λουλούς.
Τέλος να σημειωθεί ότι υπήρξε άψογη συνεργασία με τον Αντιδήμαρχο Κω κ.Καμπουράκη, καθώς διατέθηκαν 2 εργάτες και ένας οδηγός για την διανομή του υλικοτεχνικού φορτίου
Το Γραφείο Τύπου