Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η «Γιορτή Πορτοκαλιού» στο εξωκλήσι του Αϊ Γιάννη στα Μάσσαρι
Εκδηλώσεις

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η «Γιορτή Πορτοκαλιού» στο εξωκλήσι του Αϊ Γιάννη στα Μάσσαρι

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε για μια ακόμη χρονιά, η «Γιορτή Πορτοκαλιού» στο εξωκλήσι του Αϊ Γιάννη στα Μάσσαρι,

που συνδιοργάνωσε η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου με τους φορείς της Δημοτικής Κοινότητας Μασσάρων.

Πλήθος κόσμου έδωσε το «παρών» στην εκδήλωση για να απολαύσει τα τοπικά παραδοσιακά εδέσματα και γλυκά, αλλά και τους Πολιτιστικούς Συλλόγους του νησιού.
Στην «Γιορτή πορτοκαλιού» παραβρέθηκαν ο Περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου κ.Γιώργος Χατζημάρκος, ο πρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου και εντεταλμένος σύμβουλος του πρωτογενή τομέα Φιλήμονας Ζαννετίδης, ο Μπάρδος Χρήστος – Αντιπεριφερειάρχης Πολιτισμού Δωδεκανήσου,  ο Νικολής Νίκος – Αντιπεριφερειάρχης Αθλητισμού Δωδεκανήσου , ο  βουλευτής Γιάννης Παππάς ,η βουλευτής Μίκα Ιατρίδη , ο Πρόεδρος του Περιφερειακού Φυτωρίου Μιχάλης Λουλούς, ο Παναγιώτης Εγγλέζος πρόεδρος της Ομοσπονδίας Πολιτιστικών Συλλόγων Ρόδου, ο Ηλίας Πετρίδης  κτλπ.
“Οι συνεργασίες αυτές που ενισχύουν την κοινωνική συνοχή, προβάλλουν τα τοπικά προϊόντα και τον πολιτισμό, άρχισαν να οργανώνονται ξανά από το τμήμα ανάδειξης και προβολής τοπικών προϊόντων της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου, σε συνεργασία με τους κατά τόπου φορείς, μετά από την παύση, λόγω πανδημίας”, επισημαίνει σε δήλωση του  ο Πρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου και Εντεταλμένος Σύμβουλος του Πρωτογενή Τομέα Φιλήμονας Ζαννετίδης.
Ο Αντιπεριφερειάρχης Πολιτισμού Δωδεκανήσου  Χρήστος Μπάρδος  τονίζει σε δήλωση του τα εξής :
“Γιορτή πορτοκαλιού. Έναρξη πολιτιστικών εκδηλώσεων καλοκαιριού. Η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου δίνει ζωή σε κάθε χωριό και σε κάθε νησί.
Πάμε…θα τα καταφέρουμε. Με συνέπεια και συνεργασία με την Ομοσπονδία πολιτιστικών Συλλόγων.
Πολλά συγχαρητήρια στα παιδιά του συλλόγου που έτρεξαν”