Όμιλος Jet2: Επιστρέφει η "παλιά κανονικότητα" και η εμπιστοσύνη στα διεθνή ταξίδια Ισχυρή ζήτηση για Ελλάδα
Τουρισμός

Όμιλος Jet2: Επιστρέφει η “παλιά κανονικότητα” και η εμπιστοσύνη στα διεθνή ταξίδια Ισχυρή ζήτηση για Ελλάδα

Η εμπιστοσύνη των καταναλωτών σχετικά με τα ταξίδια στο εξωτερικό βρίσκεται στο υψηλότερο σημείο από την έναρξη της πανδημίας,  σύμφωνα με την τακτική έρευνα της Jet2 και της Jet2holidays.

Επτά στους 10 ερωτηθέντες στην έρευνα είπαν ότι αισθάνονται σίγουροι για κρατήσεις και διεθνή ταξίδια μετά τον τερματισμό των ταξιδιωτικών περιορισμών για την πανδημία.

Τον Ιανουάριο του 2021 όταν οι ταξιδιωτικοί περιορισμοί ήταν σε πλήρη ισχύ μόνο 3 στους 10 δήλωναν σίγουροι.

Επίσης, τώρα μόνο ένας στους 10 (10%) δηλώνει ότι δεν αισθάνεται σίγουρος για τα ταξίδια, σε σύγκριση με τον Ιανουάριο του 2021, όταν αυτό το ποσοστό ήταν έως και 50%.

Ο Διευθύνων Σύμβουλος του ομίλου jet2, Steve Heapy,  δήλωσε ότι δύο χρόνια από την έναρξη της πανδημίας επιστρέφει η κανονικότητα που υπήρχε προ πανδημίας στα ταξίδια.

Αυτή η επιστροφή στην κανονικότητα, τόνισε, έχει τεράστιο αντίκτυπο στην εμπιστοσύνη των πελατών με τους παραθεριστές να έχουν την ευκαιρία να αποδράσουν με ένα ταξίδι.

Ο κ.Steve Heapy είπε χαρακτηριστικά:

“Πάντα λέγαμε ότι τα πράγματα πρέπει να επιστρέψουν στην «παλιά κανονικότητα» όταν έρθει η κατάλληλη στιγμή, αντί να προσπαθούμε να διατηρήσουμε μια «νέα κανονικότητα». Και είναι υπέροχο να βλέπουμε ότι αυτό συνέβη”…

Ο CEO του ομίλου εξέφρασε την αισιοδοξία του για ένα επιτυχημένο τουριστικά 2022 για την Jet2 και Jet2holidays, καθώς πλησιάζουμε προς την έναρξη της σεζόν και οι δραστηριότητες του ομίλου θα είναι σε πλήρη ανάπτυξη

Είπε ακόμη ότι η αυξημένη εμπιστοσύνη των καταναλωτών συνεχίζει να μεταφράζεται σε ισχυρή ζήτηση για όλες τις εποχές, όπως δείχνουν τα στοιχεία.

Ο όμιλος Jet2 έχουν μέχρι τώρα «ισχυρή και διαρκή» ζήτηση σε προορισμούς όπως η  Ελλάδα, η  Τουρκία, η  ηπειρωτική Ισπανία, τα Κανάρια Νησιά, οι Βαλεαρίδες, η Μάλτα και η Πορτογαλία.

Η Jet2holidays  συνεχίζει να προσφέρει εκπτώσεις 50 £ ανά άτομο σε πακέτα διακοπών που  έχουν κλείσει μέσω ανεξάρτητου ταξιδιωτικού πράκτορα, συμπεριλαμβανομένων των κρατήσεων για το καλοκαίρι του 2023.

tornosnews.gr