Αλλαγή Διοικήσεως 95 ΑΔΤΕ: Νέος Διοικητής ο Υποστράτηγος Δημήτρης Βακεντής
Δήμος

Αλλαγή Διοικήσεως 95 ΑΔΤΕ: Νέος Διοικητής ο Υποστράτηγος Δημήτρης Βακεντής

Στην 95 ΑΔΤΕ η παράδοση -παραλαβή της Διοίκησης.

Πραγματοποιήθηκε σήμερα  Τετάρτη 23 Μαρ 2022 στην έδρα της 95 ΑΔΤΕ στο Στρατόπεδο «ΣΤΓΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΚΑΤΕΧΑΚΗ», η τελετή Παράδοσης – Παραλαβής Διοίκησης της 95 ΑΔΤΕ «ΔΙΑΓΟΡΙΔΩΝ», κατά την οποία ο Υποστράτηγος Εμμανουήλ Θεοδώρου παρέδωσε τη Διοίκηση στον Υποστράτηγο Δημήτριο Βακεντή, παρουσία του Διοικητή της ΑΣΔΕΝ Αντιστράτηγου Δημήτριου Χούπη.

Στην τελετή προέστη ο  Μητροπολίτης Ρόδου κ.κ. Κύριλλος.

Τίμησαν με την παρουσία τους την τελετή ο Βουλευτής Δωδεκανήσου κ. Μάνος Κόνσολας, η Βουλευτής Δωδεκανήσου κα Μίκα Ιατρίδη, ο Χωρικός Αντιπεριφερειάρχης κ. Χρήστος Ευστρατίου, ο Δήμαρχος Ρόδου κ. Αντώνιος Καμπουράκης,

οι Πρόεδροι: Αποστράτων Αξκών ν. Δωδ/σου Αντγος ε.α. Μηνάς Παπαδάκης, ΕΒΕΔ κ. Ιωάννης Πάππου και ΤΕΕ κ. Αντώνιος Γιαννικουρής, εκπρόσωποι των λοιπών Κλάδων των Ενόπλων Δυνάμεων  και Σωμάτων Ασφαλείας καθώς και εκπρόσωποι τοπικών φορέων και συλλόγων.

Ο Δήμαρχος Ρόδου Αντώνης Καμπουράκης παρέστη στην τελετή και  δήλωσε:

Καλωσορίζουμε με χαρά στη Ρόδο τον Υποστράτηγο Δημήτριο Βακεντή, που αναλαμβάνει Διοικητής της 95 ΑΔΤΕ, και δεσμευόμαστε ότι ο Δήμος Ρόδου θα είναι πάντα κοντά στις Ένοπλες Δυνάμεις, στηρίζοντας το σημαντικό ρόλο τους.

Αποχαιρετούμε με αίσθημα ευγνωμοσύνης τον Υποστράτηγο Εμμανουήλ Θεοδώρου και του ευχόμαστε κάθε επιτυχία στα νέα του καθήκοντα ως Υποδιοικητή της ΑΣΔΕΝ.

Είμαστε υπερήφανοι για το υψηλό φρόνημα που διέπει το έμψυχο δυναμικό των ενόπλων δυνάμεών μας, την αποτελεσματικότητα κατά την επιτέλεση του ιερού καθήκοντός τους, που συμβάλει στην εμπέδωση του αισθήματος ασφαλείας και σταθερότητας.