Τέσσερις Σεφ από τη Ρόδο Χάρισαν μία Μοναδική Γαστρονομική Εμπειρία σε 50 τουριστικούς πράκτορες των ΗΠΑ στη Νέα Υόρκη
Περιφέρεια

Τέσσερις Σεφ από τη Ρόδο Χάρισαν μία Μοναδική Γαστρονομική Εμπειρία σε 50 τουριστικούς πράκτορες των ΗΠΑ στη Νέα Υόρκη

Τέσσερις σεφ από τη Ρόδο χάρισαν μία μοναδική γαστρονομική εμπειρία σε 50 τουριστικούς πράκτορες των ΗΠΑ  στη Νέα Υόρκη
Την εκδήλωση διοργάνωσαν δυο ξενοδοχειακές επιχειρήσεις της Ρόδου, ο Όμιλος Μήτση και ο Όμιλος Ixian Grand, υπό την Αιγίδα της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου.
Ο περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου κ.Γιώργος Χατζημάρκος από την Νέα Υόρκη με ανάρτηση του στα social media επισημαίνει τα εξής :
“Τέσσερεις σεφ από την Ρόδο, χάρισαν χθες μία μοναδική γαστρονομική εμπειρία σε 50 τουριστικούς πράκτορες των Η.Π.Α., στη Νέα Υόρκη, σε μία εκδήλωση που διοργάνωσαν δυο ξενοδοχειακές επιχειρήσεις της Ρόδου, ο Όμιλος Μήτση και ο Όμιλος Ixian Grand, υπο την Αιγίδα της Περιφέρειας μας.
Είχα την εξαιρετική τιμή να παρευρεθώ, να χαιρετήσω την εκδήλωση, να θαυμάσω την υπέροχη δουλειά που έκαναν και να αισθανθώ την περηφάνια που ήρθε από τα σχόλια των καλεσμένων τουριστικών παραγόντων της πιο απαιτητικής τουριστικής αγοράς.
Όταν ο ιδιωτικός τομέας βγαίνει μπροστά με ωριμότητα και επαγγελματισμό, είμαστε εκεί για να στηρίξουμε.
Στις Η.Π.Α., όπως και σε πολλές άλλες χώρες, η συνεργασία δημόσιου και ιδιωτικού τομέα είναι δεδομένη και αυτό πρέπει να γίνει μάθημα και παράδειγμα και στη χώρα μας. Γιατί, η επιτυχία ενός τόπου έρχεται πάντα μέσα από τη συνεργασία”