Στη Ρόδο η πρώην αν. Υπουργός Κοινωνικής Αλληλεγγύης Θεανώ Φωτίου
Δήμος

Στη Ρόδο η πρώην αν. Υπουργός Κοινωνικής Αλληλεγγύης Θεανώ Φωτίου

Σε δελτίο Τύπου που εξέδωσε η Νομαρχιακή Επιτροπή Ν. Δωδεκανήσου του ΣΥΡΙΖΑ, αναφέρει τα εξής:

Στη Ρόδο θα βρίσκεται το τριήμερο 18 έως 20 Μαρτίου, η βουλευτής και αναπληρώτρια Τομεάρχης Κοινωνικής Αλληλεγγύης του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Θεανώ Φωτίου.

Η πρώην Αν. Υπουργός Κοινωνικής Αλληλεγγύης (ΣΥΡΙΖΑ) και Ομότιμη Καθηγήτρια στο ΕΜΠ, θα συμμετάσχει την Παρασκευή 18/3, ως ομιλήτρια, στην εσπερίδα «Γυναίκα: Δύναμη Διαχρονική – Η ευαλωτότητα του γυναικείου φύλου και η Συνθήκη της Κωνσταντινούπολης» της Δημοτικής Επιτροπής Ισότητας Ρόδου, και με κεντρικούς άξονες συζήτησης τις ορατές και αθέατες πλευρές της έμφυλης βίας, καθώς και τις προκλήσεις, πολιτικές και στρατηγικές για την καταπολέμησή της.

Στο πάνελ της εκδήλωσης θα βρίσκεται, επίσης, η Φωτεινή Κούβελα, πρ. Γενική Γραμματέας Ισότητας (ΣΥΡΙΖΑ) και Οικονομολόγος. Τη συζήτηση θα συντονίσει ο Διονύσης Γουβιάς, Αν. Καθηγητής Εκπαιδευτικής Πολιτικής και μέλος της Επιτροπής Ισότητας των Φύλων του Πανεπιστημίου Αιγαίου.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ ΘΕΑΝΩΣ ΦΩΤΙΟΥ ΣΤΗ ΡΟΔΟ:

Παρασκευή 18/3/2022

12:00 Μετά την προγραμματισμένη συνέντευξη τύπου με τους συντελεστές της εκδήλωσης, η Θεανώ Φωτίου θα παραχωρήσει συνέντευξη τύπου για τις πολιτικές εξελίξεις, μαζί με τον βουλευτή και Τομεάρχη Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Νεκτάριο Σαντορινιό, και με τη συνοδεία μελών της ΝΕ ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Ν. Δωδεκανήσου.

13:00 Επίσκεψη-Ενημέρωση στο Κέντρο Κοινότητας Δήμου Ρόδου το οποίο εγκαινίασε η ίδια, ως Υπουργός, το 2017

13:30 Επίσκεψη στο Κέντρο Κοινωνικής Πρόνοιας Νοτίου Αιγαίου

18:30 Ομιλήτρια στην εσπερίδα «Η ευαλωτότητα του γυναικείου φύλου και η Συνθήκη της Κωνσταντινούπολης». Αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου.

Σάββατο 19/3/2022

12:00 Επίσκεψη-Ενημέρωση στο ΚΕΘΕΑ Ρόδου

13:00 Επίσκεψη-Ενημέρωση στο Γενικό Νοσοκομείο Ρόδου

14:00 Επίσκεψη-Συζήτηση με το Δ.Σ. του Κ.Κ.Π.Ν.Α. στο Παράρτημα Προστασίας του Παιδιού

18.00 Περιοδεία στο εμπορικό κέντρο της Ρόδου

Στη διάρκεια της ημέρας περιλαμβάνεται επίσης συνάντηση με τον Σύλλογο ΑμεΑ Δωδεκανήσου.