Ευχαριστήριο της Δ.Ε.Ε.Π. Δωδεκανήσου ΝΔ για δράση ανθρωπιστικής βοήθειας στην Ουκρανία
Ρόδος

Ευχαριστήριο της Δ.Ε.Ε.Π. Δωδεκανήσου ΝΔ για δράση ανθρωπιστικής βοήθειας στην Ουκρανία

Η Διοικούσα Επιτροπή Εκλογικής Περιφέρειας(Δ.Ε.Ε.Π.) Δωδεκανήσου Νέας Δημοκρατίας, ανταποκρινόμενη στο κάλεσμα της Γραμματείας Οργανωτικού Νέας Δημοκρατίας για παροχή ανθρωπιστικής βοήθειας στην εμπόλεμη Ουκρανία και σε συνεργασία με τις ΔΗΜΤΟ Ρόδου, ΔΗΜΤΟ Καρπάθου και ΔΗΜΤΟ Πάτμου, συγκέντρωσε και παρέδωσε στο πρακτορείο ΜΕΤ.ΡΟ ιδιοκτησίας του κ. Ντόβελλου,σε συνεργασία με το Περιφερειακό Τμήμα Ρόδου Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού , 65 κούτες με τρόφιμα μακράς διαρκείας

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΑΠΟ ΚΑΡΔΙΑΣ

Όσους συνέδραμαν για την ολοκλήρωση αυτής της δράσης.

Ειδικότερα:

-Tις φίλες και τους φίλους, μέλη και μη της παράταξης μας , που προσήλθαν στα γραφεία της ΔΕΕΠ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ ΝΔ για να φέρουν τρόφιμα.

-Τους Προέδρους των ΔΗΜΤΟ Ρόδου (κ. Αρφαρά), ΔΗΜΤΟ Καρπάθου(κ. Ντρισμπιώτη) και ΔΗΜΤΟ Πάτμου(κ. Ηλιού) για την ανταπόκριση στο κάλεσμα αυτό

-Το Περιφερειακό Τμήμα Ρόδου Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού και την Πρόεδρο αυτού κ. Δέσποινα Δελαπόρτα για την άψογη συνεργασία μας.

-Τη ναυτιλιακή εταιρεία DODEKANISOS SEAWAYS για τη δωρεάν μεταφορά δεμάτων από την Πάτμο στη Ρόδο, τη Μεταφορική Εταιρεία ΣΦΑΚΙΑΝΑΚΗΣ για τη δωρεάν μεταφορά δεμάτων από Κάρπαθο στη Ρόδο και τη μεταφορική εταιρεία ΜΕΤ.ΡΟ ΝΤΟΒΕΛΟΥ Δ ΚΑΙ ΣΙΑ Ο.Ε. για την φύλαξη και αποστολή των δεμάτων σε συνεργασία με τον Ε.Ε.Σ.

-Τα Μ.Μ.Ε για την κοινοποίηση τη δράσης αυτής.

-Όσα μέλη των Οργανώσεων βοήθησαν με κάθε τρόπο στην ολοκλήρωση της.

Για τη Διοικούσα Επιτροπή Εκλογικής Περιφέρειας

(Δ.Ε.Ε.Π.) Δωδεκανήσου Νέας Δημοκρατίας

Η Πρόεδρος

Ευτυχία Γ. Χαραλαμποπούλου