Στη Ρόδο ο Υφυπουργός Περιβάλλοντος Γιώργος Αμυράς
Περιφέρεια

Στη Ρόδο ο Υφυπουργός Περιβάλλοντος Γιώργος Αμυράς

 

Στη Ρόδο  βρίσκεται σήμερα Τρίτη 8 Μαρτίου 2022 ο Υφυπουργός Περιβάλλοντος Γιώργος Αμυράς, ο οποίος θα έχει συνάντηση με τoν Περιφερειάρχη Γιώργο Χατζημάρκο  καθώς και με παράγοντες της τοπικής αυτοδιοίκησης προκειμένου να συζητηθεί το θέμα των καταστροφών που προκαλούν τα ελάφια στους αγρότες του νησιού και αναδείχτηκε κατά τις κινητοποιήσεις που πραγματοποίησαν στην αρχή της εβδομάδας.

Στις 11 π.μ. θα πραγματοποιηθεί σύσκεψη στην Αποκεντρωμένη Διοίκηση με την παρουσία του υφυπουργού , στην οποία θα παρίστανται  οι βουλευτές του νομού, ο Περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου Γιώργος Χατζημάρκος, ο Δήμαρχος Ρόδου Αντώνης Καμπουράκης, ο Πρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου Φιλήμονας Ζαννετίδης, ο Γ.Γ. Δασών Κωνσταντίνος  Αραβώσης, η γενική διευθύντρια του υπουργείου κα Αλεξιάδου, η Διευθύντρια Δασών Δωδεκανήσου  κα Μπαλατσούκα και η συντονιστική Επιτροπή των Αγροτών.

Να υπενθυμίσουμε ότι, κατά τη διάρκεια των κινητοποιήσεων των αγροτών στην πόλη της Ρόδου την προηγούμενη εβδομάδα , ο υφυπουργός Περιβάλλοντος σε επικοινωνία που είχε με την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου ανακοίνωσε ότι στις 8 Μαρτίου 2022  θα βρίσκεται στη Ρόδο, προκειμένου να ασχοληθεί με το θέμα, καθώς ήταν ένα από τα ζητήματα που οι αγρότες έβαλαν ως αίτημα, ζητώντας την παρέμβαση των αρμοδίων.