Η Ρόδος έτοιμη για το μεγάλο ραντεβού των βετεράνων
Αθλητικά

Η Ρόδος έτοιμη για το μεγάλο ραντεβού των βετεράνων

Το I.T.F. Senior S200 Rhodes Open by The Ixia Grand, που θα διεξαχθεί στη Ρόδο από 12 έως 17 Απριλίου θα αποτελέσει για μία ακόμη χρονιά την καλύτερη διαφήμιση για το νησί σε όλο τον κόσμο και θα προωθήσει ξανά τον αθλητικό τουρισμό.

Για έξι ημέρες η καρδιά του τένις θα χτυπάει στη Ρόδο, με τον Ροδιακό Όμιλο Αντισφαίρισης, την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου, τον Δ.Ο.Π.Α.Ρ. (Δήμος Ρόδου) και την Ε.Φ.Ο.Α. να «φορούν» τα καλά τους και να προετοιμάζονται για τη σπουδαία αυτή διοργάνωση, που θα διεξαχθεί για πέμπτη φορά στη Ρόδο, μετά το 2017, το 2018, το 2019 και το 2021.

Πρόκειται ουσιαστικά για ένα αθλητικό event, το οποίο θα διαφημίσει τη Ρόδο σε όλα τα μήκη και πλάτης της Γης και το κέρδος για το νησί θα είναι πολλαπλό. Άλλωστε είναι γνωστό ότι όταν συνδυάζεται ο αθλητισμός με τον τουρισμό, πρόκειται για ένα ιδιαίτερα επιτυχημένο συνδυασμό, που μπορεί να αποφέρει οφέλη για το νησί της Ρόδου.

Το υψηλό επίπεδο φιλοξενίας, οι άρτιες εγκαταστάσεις του Ροδιακού Ομίλου Αντισφαίρισης και το επίσης υψηλό επίπεδο των αγώνων, αποτελούν εχέγγυα για μία άριστη διοργάνωση από 12 έως 17 Απριλίου στη Ρόδο.

Για μία ακόμη χρονιά, θα έρθουν στο νησί πολλοί αθλητές ηλικίας από 30 έως 75 ετών, που θα επιδιώξουν να παίξουν, να ευχαριστηθούν το τένις και φυσικά να απολαύσουν τις ομορφιές και τις παραλίες της Ρόδου.

Το I.T.F. Senior, που θα διεξαχθεί στη Ρόδο αποτελεί την καλύτερη διαφήμιση για το νησί και ήδη οι υπεύθυνοι κάνουν ότι περνάει από το χέρι τους για να στεφθεί κι αυτή η διοργάνωση με απόλυτη επιτυχία. Οι εγγραφές συνεχίζονται (μέχρι τις 5 Απριλίου) και η Ρόδος θα ετοιμαστεί για μία ακόμη σημαντική διοργάνωση στο τένις.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *