Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου - Κ.Ε.Κ Γεννηματάς : Διημερίδα Θαλάσσιου Τουρισμού στην Κω
Περιφέρεια

Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου – Κ.Ε.Κ Γεννηματάς : Διημερίδα Θαλάσσιου Τουρισμού στην Κω

Το ΚΕΚ Γ. ΓΕΝΝΗΜΑΤΑΣ της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου ανακοινώνει τη διεξαγωγή της διημερίδας με τίτλο «Ανάπτυξη Δραστηριοτήτων Θαλάσσιου Τουρισμού – Επιμόρφωση Επαγγελματιών του κλάδου», σε συνδιοργάνωση με το Δήμο Κω και το Επιμελητήριο Δωδεκανήσου.
Πρόκειται για μία συνεργασία, η οποία έχει ξεκινήσει μετά από συναντήσεις εργασίας μεταξύ της Διευθύνουσας Συμβούλου του ΚΕΚ ΓΕΝΝΗΜΑΤΑΣ, κας Βάνας Αγγελοπούλου – Μανωλάκη με τον κ. Αναστάσιο Κωνσταντάρο, ο οποίος είναι Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρείας «Boats Advisor Hubs & Events» και εκπαιδευτής σε θέματα θαλάσσιου τουρισμού.
Η συγκεκριμένη διημερίδα, η οποία υλοποιείται στα πλαίσια του έργου «Δράσεις Ενημέρωσης, Επιμόρφωσης και Κατάρτισης στα Δωδεκάνησα και τις Κυκλάδες» θα διεξαχθεί στο νησί της Κω στις 11/3 και ώρα 18.00-20.30 καθώς και 12/3 και ώρα 12.00-14.30, στο Λαογραφικό Μουσείο ΧΑΝΙ.
Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να συμπληρώσουν αίτηση συμμετοχής στη σελίδα του ΚΕΚ www.kek-gennimatas.gr

ή στην φόρμα https://forms.gle/EwbeN11NuZXHpHmQ9

Οι ενότητες που θα αναλυθούν καλύπτουν ένα ευρύ φάσμα θεματικών στις οποίες θα τοποθετηθούν εκπρόσωποι τοπικών φορέων του κλάδου:
• Γενικό πλαίσιο σωστής λειτουργίας επιχειρήσεων που σχετίζονται με τον θαλάσσιο τουρισμό,
• Νέες λειτουργικές μεθόδους προώθησης και ανάπτυξης επιχειρήσεων,
• Προοπτικές και πλαίσιο απασχόλησης.
Η διημερίδα απευθύνεται σε εταιρείες διαχείρισης σκαφών αναψυχής, ιδιοκτήτες σκαφών, πληρώματα σκαφών, προσωπικό μαρίνων, ναυλομεσίτες, ναυτικούς πράκτορες, ιδιοκτήτες/προσωπικό επιχειρήσεων θαλασσίων σπορ, τουριστικούς πράκτορες και ενδιαφερόμενους για την ανάπτυξη δραστηριοτήτων που σχετίζονται με τον θαλάσσιο τουρισμό (yachting, κρουαζιέρα, θαλάσσια σπορ, αλιευτικός τουρισμός, καταδυτικός τουρισμός, κ.α.) ενώ στη συζήτηση θα συμμετέχουν και τοπικοί φορείς .
Η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου και το ΚΕΚ Γ. ΓΕΝΝΗΜΑΤΑΣ, έχοντας θέσει ως αρχή την εξωστρέφεια, παραμένουν προσανατολισμένοι στην ενίσχυση των συνεργασιών με όλους τους τοπικούς φορείς των νησιών και στη δημιουργία νέων συνεργειών, εμπλουτίζοντας το πλαίσιο και τη στόχευση των δράσεων τους.
Οι διημερίδες του θαλάσσιου τουρισμού θα διεξαχθούν και σε άλλα νησιά των Κυκλάδων και της Δωδεκανήσου, όπου σειρά έχουν η Λέρος και η Σαντορίνη ενώ σύντομα θα ανακοινωθούν οι ημερομηνίες διεξαγωγής τους.
Με την πεποίθηση ότι η ουσιαστική και εποικοδομητική συνεργασία όλων των τοπικών φορέων προωθεί την προβολή και ανάδειξη του τόπου μας.
Η εκδήλωση θα είναι ανοικτή στο κοινό, και σύμφωνα με τα υγειονομικά πρωτόκολλα, η είσοδος θα επιτρέπεται μόνο σε εμβολιασμένους και σε όσους διαθέτουν πιστοποιητικό νόσησης.
H διημερίδα θα είναι δωρεάν για τους συμμετέχοντες και μετά το πέρας αυτής θα δοθούν βεβαιώσεις παρακολούθησης.
Μπορεί να είναι εικόνα ‎1 άτομο και ‎κείμενο που λέει "‎kck ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΓΕΝΝΗΜΑΤΑΣ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ Διημερίδα Ανάπτυξη δραστηριοτήτων Θαλάσσιου Τουρισμού Επιμόρφωση επαγγελματιών του κλάδου Κεντρικός ομιλητής: Αναστάσιος Κωνσταντάρος CEO Founder BoatsAdvisor Hub&Events ΚΩΣ Λαογραφικό Μουσείο-Χάνι 11 Μαρτίου 2022 18:00- 20:30 12 Μαρτίου 2022 12:00- 14:30 ΔΡΑΣΕΙΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΕΠΙΜΟΡΦΩΣΗΣ & ΚΑΤΑΡΤΙΣΗΣ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΝΟΤΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ Τοτργοχρημαιοδοπκίται Ỏ την Περιφέρεια Νοτίου aegean islands cyclades. dodecanese Region South Aegean Προεγγραφές Δ.Ο.Π.Α.Β.Σ ك82 ΔΗΜΟΣΚ ww.kek-gennimatas.gr *Βεβαίωση παρακολούθησης θα λάβουν όσοι συμμετέχουν *Περιορισμένες θέσεις λόγω μέτρων πρόληψης COVID-19‎"‎‎