Δεκτή έγινε η παραίτηση της Διοικήτριας του Νοσοκομείου Καλύμνου Κ. Εμμανουήλ
Ρόδος

Δεκτή έγινε η παραίτηση της Διοικήτριας του Νοσοκομείου Καλύμνου Κ. Εμμανουήλ

Mε απόφαση που υπογράφουν ο Υπουργός Υγείας  Αθανάσιος Πλεύρης και η αναπληρώτρια Υπουργός Ασημίνα Γκάγκα έγινε αποδεκτή η παραίτηση  της Διοικήτριας του Νοσοκομείου Καλύμνου Κατερίνας Εμμανουήλ.

Να σημειώσουμε ότι η Κατερίνα Εμμανουήλ υπέβαλε την παραίτηση της με ημερομηνία 5 Ιανουαρίου 2022.

Η απόφαση αποδοχής της παραίτησης καταλήγει:

Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΚΑΙ Η ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΡΙΑ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΥΓΕΙΑΣ

έχοντας υπόψη:

Την υπ’ αρ. 63/5-1-2022 αίτηση παραίτησης της ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗΣ – ΣΤΥΛΙΑΝΗΣ από τη θέση της Προσωρινής Διοικήτριας στο Γ.Ν. – Κ.Υ. ΚΑΛΥΜΝΟΥ «ΤΟ ΒΟΥΒΑΛΕΙΟ», αποφασίζουμε:

Αποδεχόμαστε την παραίτηση της Προσωρινής Διοικήτριας του Γ.Ν. – Κ.Υ. ΚΑΛΥΜΝΟΥ «ΤΟ ΒΟΥΒΑΛΕΙΟ» αρμοδιότητας της 2ης Υ. Πε. Πειραιώς και Αιγαίου, ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗΣ – ΣΤΥΛΙΑΝΗΣ του Αντωνίου, με Α.Δ.Τ.: Χ 558441.

Να θυμίσουμε ότι η Κατερίνα Εμμανουήλ ορίστηκε με απόφαση του Υπουργού Υγείας και με ημερομηνία 8 Ιουνίου 2021, Διοικήτρια του Νοσοκομείου.Στους 8 περίπου μήνες παρουσίας της στο τιμόνι του Νοσοκομείου, κατάφερε να προσφέρει ουσιαστικό ,σημαντικό και ποικίλο έργο. Εκτός της αποτελεσματικής αντιμετώπισης του καθημερινού δύσκολου έργου λόγω covid-19, προώθησε χρονίζοντα θέματα που ήταν βαλτωμένα, ενώ είχε πολύ καλή συνεργασία τόσο με τα μέλη του ΔΣ του Νοσοκομείου που συνέδραμαν στο έργο της, όσο και με το Ιατρικό, Νοσηλευτικό και διοικητικό προσωπικό .