Το Σωματείο Παραγωγής Ηλεκτρικής Ενέργειας του ΑΗΣ Ρόδου-Κατταβιάς ευχαριστεί τον Περιφερειάρχη
Περιφέρεια

Το Σωματείο Παραγωγής Ηλεκτρικής Ενέργειας του ΑΗΣ Ρόδου-Κατταβιάς ευχαριστεί τον Περιφερειάρχη

Ευχαριστήριο προς τον Περιφερειάρχη από το Σωματείο Παραγωγής Ηλεκτρικής Ενέργειας του ΑΗΣ Ρόδου-Κατταβιάς

Απόδοτε οὖν τὰ Καίσαρος τω Καίσαρι καὶ τὰ τοῦ θεοῦ τῷ θεῷΤο να είσαι ακριβοδίκαιος δεν είναι απλά μία «υποχρέωση» αλλά ζήτημα αρχής.

Όπως πολλές φορές έχουμε επισημάνει το άδικο, το λάθος, το κακό έτσι έρχεται η ώρα που πρέπει να επισημάνουμε και το καλό.

Την ώρα που σε όλες τις πληγείσες περιοχές της χώρας δίδεται αγώνας προκειμένου να ομαλοποιηθούν καταστάσεις, εύσημα θα πρέπει να αποδώσουμε στον Περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου κ. Γιώργο Χατζημάρκο που ανταποκρίθηκε ΑΜΕΣΑ στην έκκληση των εργαζομένων του εργοστάσιο της ΔΕΗ στην Κατταβιά Ρόδου, ώστε να ανοίξει ο δρόμος και να απεγκλωβιστούν από το σημείο (Αρχάγγελο) όπου είχαν «κολλήσει» σχολώντας από την βάρδια τους.

Η αμεσότητα στην ανταπόκριση του Περιφερειάρχη αποδεικνύει όχι μόνο την σωστή προετοιμασία και λειτουργία του μηχανισμού αλλά και τον σεβασμό προς τους εργαζομένους της ΔΕΗ και του έργου που επιτελούν.

Ευχαριστούμε θερμά, όλους όσους συνδράμουν με τον τρόπο τους στην αντιμετώπιση των δυσμενών καταστάσεων λόγω της κακοκαιρίας και ευχόμαστε ταχύτατη αποκατάσταση, χωρίς απώλειες, χωρίς δυσάρεστα φαινόμενα.

Για το Σω.Π ΑΗΣ Ρόδου

Ο Πρόεδρος                                 Η Γραμματέας

Αλέξανδρος Τηλέμης                    Αικατερίνη Λιάπη